Jobb ötlet

2019. február 19. 09:25

Annak sem lenne valódi következménye, ha Kunhalmi az Orbán-család eltitkolt vagyonát rejtő zürichi bankszámla számát írta volna föl.

2019. február 19. 09:25
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„A politika nemcsak abban emlékeztet a háborúra, hogy mindkettőhöz sok pénz kell, hanem abban is, hogy a túlerőt mindkét fronton csak bizonyos határig tudja ellensúlyozni a lelkesedés és a ravaszság. És mint ahogyan a történelemben nem nagyon ismerünk olyan csatát, ahol a kétszázszoros technikai fölényben lévő sereget sikerült volna legyőzni, a politikában is ritkák az ilyesfajta csodák. 

Az elemzők rendre az innovációhiányt kérik számon az ellenzéken, miközben az oppozíció három pártja is az anyagi ellehetetlenítés felé halad. Nem azt állítjuk, hogy a bölcsész-politológus végzettségű Kunhalmi Ágnessel szemben ne lenne reális elvárás például a »fojtani« szó nyelvtanilag szabatos leírása. Hanem azt, hogy az adott körülmények között kicsi a jelentősége, mit hogyan ír. Adott körülmények alatt pedig nem azt értjük, hogy egy olyan országban, ahol Schmitt Pál »álamfő« lehetett, a kormányzat meg szisztematikusan rombolja a nyelvet (többek között a »kormány« és az »alaptörvény« köznevek konzekvensen hibás, nagybetűs helyesírásával), egy ellenzéki képviselő is írhat helytelenül. Hanem azt, hogy annak sem lenne valódi következménye, ha Kunhalmi az Orbán-család eltitkolt vagyonát rejtő zürichi bankszámla számát írta volna föl a képviselői irodaházban magasra emelt transzparensre. A választópolgárok nagyobbik hányada nem értesülne róla - ugyanúgy, ahogyan a kormányfői vő cégének immár az Orbán-kabinet brüsszeli tárgyalói által is elismert csalásáról sincs egyetlen hang sem a »közszolgálati« sajtóban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
plaatila
2019. február 21. 12:21
...ez is csak az maradt ami eddig is volt... canismerga!
nyugalom
2019. február 19. 20:41
Miért nem ír Fletó pénzéről, gyerekeiről, akik hol is tanulnak, már akik igen és mennyiért???
magnahungaria
2019. február 19. 20:07
Nem, nemtisztelt hm! Itt nem EGY "hejesírási" hibáról van szó! Ismét kiderült a bandád szellemi, lelki igénytelensége, végtelen primitivitása! Azt kaptad, hogy szokás szerint relativizáld a baromságaitokat! Egy "oktatáspolitikus", egy "bölcsész" a legkülönb abban a bandában! Képzeld el, nyikhaj (nyikhaly) hm a TÖBBIT! Varnyú et. pl. a saját nevét is "ly"-nal írná!!!
makapaka2
2019. február 19. 16:44
Undorító bolsi hazudozás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik