Az Ellenzék a Suzuki kapui előtt

2019. február 19. 10:51

A mi közös csodás nagy Ellenzékünk tegnap sajnos beleesett a folytatások egyik klasszikus hibájába.

2019. február 19. 10:51
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„A mi közös csodás nagy Ellenzékünk tegnap sajnos beleesett a folytatások egyik klasszikus hibájába, abba, hogy egy lezárt történetet akart folytatni. Ez a folytathatatlanság láthatóan fojtogatóan hatott az ellenzéki agytrösztök világmegváltó munkájára, mert a tegnapi nap, nagy csalódásunkra, teljes érdektelenségbe fulladt, valahol az esztergomi Suzuki gyár kapui előtt.

Hát, nem ezt ígérte a felvezető reklámkampány. Én azt gondoltam, hogy Kunhalmi Ágnes behunyja a szemét, maga elé képzel egy ajtót, vágtába vált és nekiront Kövér Lászlónak, majd lepattan róla és feljelenti a BTK összes erőszakos bűncselekményre vonatkozó paragrafusára hivatkozva. Esetleg elénekelhették volna az internacionálét közösen vagy elbarikádozhatták volna a parlament összes férfi mellékhelyiségét és bezárkózhattak volna az összes nőibe. De nem, ők Esztergomba mentek.

Az egy ilyen gyönyörű kora tavaszi napon olyan szép út, egy folyót is meg lehet tekinteni közben, ha jól emlékszem.

De a kínzó kérdést nem tette fel senki, hogy miért éppen a Suzukihoz?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. február 20. 12:08
A "Pesti Srácok" nem a kirúgott Magyar dolgozót támogatja, hanem a multi mellé áll.
brekker
2019. február 19. 22:02
Be kell kéretni a japán nagykövetet. Magyar képviselő ott szarik, ahol akar, törvény van rá!
Vörös Gyuláné
2019. február 19. 21:04
"Hannibal ante portas" analógiájára: Az ötfejű hidra csupán a portás előtt!
NagyLaci
2019. február 19. 15:18
Én úgy hallottam, hogy a Suzuki vezetése közölte velük, hogy két ellenzéki képviselő bemehet. De ezek a Balf...ok közölték, hogy ötnek kell bemenni. Erre persze elküldték őket melegebb éghajlatra. Ezek a szerencsétlenek annyira bíznak egymásban, hogy nem tudtak megállapodni,hogy ki menjen be, már most tudják, hogy hátat sem fordíthatnak egymásnak. Körülbelül ennyit ér, a nagy és őszinte összefogásuk. Tényleg bízzuk rájuk a jövőnket.. Nemzetünk szégyenei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik