Csináljunk gyereket?

2019. február 18. 10:28

A hívek azóta is könnyekig meghatódva ünneplik a jó Miniszterelnök Úr családoknak adresszált ajándékait.

2019. február 18. 10:28
Vajda Zsuzsanna
Mérce

„A miniszterelnök február 10-én tartott évértékelőjén a családpolitika kiemelt hangsúlyt kapott. Úgy tűnik, hogy a magyar kormány, feltehetően a miniszterelnök vízióját követve, továbbra sem szakít azzal a demográfus szakértők által egyértelműen képtelenségnek tartott törekvéssel, hogy megállítja, sőt visszafordítja a népesség csökkenését. Igaz, a szingliadó mellett is lelkesen érvelő Benda József javaslata a főállású anyaságról nem kapott támogatást. A kormány továbbra is anyagi ösztönzéssel kívánja a termékenység növekedését elősegíteni, és az sem változott, hogy a magasabb jövedelmű családok a támogatások célpontjai.

Orbán évértékelőjén, amelynek során magas, fekete kerítés választotta el a kormányt és sleppjét szeretett népétől (de hiszen megmondta Orbán, hogy ne a szavait, hanem a tetteit figyeljük), azt is kijelentette, hogy

a szegénység felszámolása a terve, ám ennek a módszereiről, vagy költséghátteréről már egyetlen szót sem ejtett, alátámasztva a sejtést, hogy színtiszta blöff az egész.

Mindenesetre a hívek már ott és azóta is könnyekig meghatódva ünneplik a jó Miniszterelnök Úr családoknak adresszált ajándékait. Mintha nem is költségvetési döntésről, adók újraelosztásáról, meghatározott társadalmi rétegek preferálásáról, mások negligálásáról volna szó. Mintha Orbán legalábbis a saját vagyonából juttatna tízmilliókat a kiszemelt társadalmi csoportnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. február 20. 05:45
"..Most komolyan ennyire alpárinak kell lennie egy nőnek?" A NŐKNEK NEM KELL! Ámde VAJDA ZS.-nak igen, merthát ő egy KACSACSŐRŰ EMLŐS...mint tudható.
kishegyi
2019. február 20. 04:09
Ti csak "csináljátok" a gyerekeket. Erre mifelénk, ha kisbaba jöttének híre érkezik a családba, GYERMEKÁLDÁS-nak hívjuk. Most komolyan ennyire alpárinak kell lennie egy nőnek?
noge
2019. február 19. 17:29
Egy tipikus magyargyűlölő ócska proli v€leményét olvashattuk. Szenvedjél csak magadban.
Karbantartó9
2019. február 19. 16:06
Minek szemlézgetni holdat csaholó kutyák közül?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik