Szocialista Társkereső

2019. február 18. 08:55

Vállalhatatlan múlt nem akadály, minimum négy évig kitartó hozomány előny. Jelige: „hamar elválunk”.

2019. február 18. 08:55
Latte
Pesti Srácok

„Szépkorú, ám most is fiatalos, mindenre nyitott szocialisták keresik hasonló érdeklődésű, bevállalós társukat. Vállalhatatlan múlt nem akadály, minimum négy évig kitartó hozomány előny. Jelige: »hamar elválunk«. 

Ha lenne még Népszabadság, az MSZP gyűjtőnévre hallgató, posztkomcsi önsegítőkör nyugodtan feladhatná a fenti hirdetést a lap hasábjain. Szombati kongresszusuk után ugyanis teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a történelem leggusztustalanabb, legelvtelenebb szövetségére is képesek a hatalom érdekében. Ezt mi, magyarok eddig is tudtuk, az európai szocialisták viszont talán most először szembesültek vele, ha jól figyeltek a beszédekre. Hiába jött ide Timmermans, hiába mondta el házi tévéjükben és a tagság előtt is, hogy a szélsőjobboldallal nem szabad összefogni, a magyar szocik tévét nem néznek, a kongresszuson meg mindenki aludt vagy keresztrejtvényt fejtett. Így eshetett, hogy Gyuri bácsi kedvenc európai politikusa, a szocicsúcsjelölt Frans jelenlétében is olyanokról beszéltek, minthogy mindenkire szükség van, meg teljes ellenzéki összefogás.  

»Mindent meg kell tenni azért, hogy a májusi EP- és az őszi önkormányzati választáson közösen lépjünk fel a hatalommal szemben. Minden változást akaró polgár – legyen az szocialista, liberális, vagy konzervatív – akaratára szükség van« – hangoztatta a három harmad helyett egészet képviselő Tóth Berci, MSZP elnök, miközben Kunhalmi Jajistenem Ági Karácsony Gergelyt takargatta a szoknyájával. A kormányváltó tinik kedvencét ugyanis nem lehet csak úgy lenácizni, még akkor sem, ha a zsidó képviselők listázása szerinte nem antiszemita, és a Jobbik tök vállalható. Timmermans tolmácsgépére közben minden bizonnyal Marx Kommunista kiáltványát fordították.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2019. február 18. 22:30
Nemzeti-szocialista.
Tekintetes úr
2019. február 18. 12:52
Most Latte Szili Katalint cikizi/ekézi/gúnyolja, vagy a Fideszt vagy mindkettőt?
Mich
2019. február 18. 11:23
"Nácik is Soros-bérencek előnyben"
56október
2019. február 18. 10:17
Ne keressenek ezek “társat” haljanak már ki a pychába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik