Hivatalos: Trump makkegészséges

2019. február 9. 17:20

Donald Trump amerikai elnök nem tart diétát, de makkegészséges – olvasható a Fehér Ház orvosai által péntek este kiadott közleményben. 

A mindenkori amerikai elnök évente átfogó, mindenre kiterjedő vizsgálaton vesz részt. Donald Trump pénteken a Bethesdában lévő Walter Reed katonai kórházban esett át egy több mint négyórás vizsgálaton. 

Örömmel jelenthetem, hogy az Egyesült Államok elnöke nagyon jó egészségnek örvend, és várhatóan elnöksége idején végig, sőt még utána is így marad” – közölte Sean Conley, a Fehér Ház orvosa. 

A rövid közlemény nem tér ki az elnök szívritmusára, vérnyomására vagy súlyára, mint tavaly, amikor közzétették, hogy az elnök túlsúlyos, kalóriaszegény diétát kellene követnie és ajánlatos 6-8 kilogrammot fogynia.

A 72 éves Donald Trump nem fogyaszt alkoholt, nem dohányzik, és mivel a hamburgerek és a pizzák nagy kedvelője, vélhetően nem nagyon tartja be a diétát sem. Testmozgásként szinte csak a golfot űzi, de sajtóhírek szerint gyakran sétál a Fehér Ház kertjében. 

A tavalyi vizsgálata után a Fehér Ház akkori orvosa, Ronny Jackson váratlanul sajtóértekezletet is tartott, és közölte: Donald Trumpnak „hihetetlenül jó génjei vannak”.

(MTI)

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó olvasni a balliberálisok emberi, aggódó hangvételét....

Egyébként meg Elnök Úr! Néha igyon magyar borokat, no meg egy kis pálinkát is. A magyar borok fantasztikusak, talán ebben nincs ideológiai ellentét, a bal-és jobboldali szimpatizánsok között. Olvasson Krúdy Gyulát, jöjjön Magyarországra, s ha már nem fogyaszt alkoholt, kóstolja meg a töltött káposztánkat, s ne hagyja ki Rozenstein fantasztikus éttermét sem, a Keleti közelében.

Ha megismeri a magyar konyhát, elfelejti a pizzákat, s egyben megérti a magyar és a zsidó néplelket is. Mit jelentenek a határokon átnyúló nyelvi, gasztronómiai kötelékek, mi köti össze a Kárpátokon belüli nemzetet sok egyéb mellett. Fantasztikus a székely konyha, de nem különb a délvidéki, a felvidéki, a kárpátaljai sem.

Ez utóbbit ha megismeri, megérti, hogy miért szenved a kárpátaljai magyarság Kijev, kisebbségellenes diktatúrájáról.

A gasztronómia elvezetheti Önt a romániai magyarság lelkületéhez, önfenntartási küzdelmeihez is. De a Délvidék fájdalmait is megértheti a kulinárus szokásokon keresztül.

Tegyen egy gasztronómiai utazást magyar idegenvezetővel a Kárpát medencében, s kitapinthatja Kelet-Közép-Európa pulzusát.

További jó egészséget kívánok Önnek! S türelmet a balliberális hazaárulókkal folytatott harcához.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés