Feljelentést tettek Gyurcsányék a „Stop Soros” miatt

2019. január 15. 12:18

A Demokratikus Koalíció szerint a Fideszt erősítette a „Stop Soros kampány”, amit közpénzből finanszíroztak.

2019. január 15. 12:18

Választás rendjének megzavarása miatt feljelentést tesz a DK, az ellenzéki párt szerint ugyanis egy sajtónyilatkozat egyértelművé teszi, hogy a „Stop Soros kampány” a Fideszt erősítette közpénzen, megtévesztéssel.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján George Birnbaum, a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának Svájcban megjelent nyilatkozatára hivatkozott. Vallomásnak minősítette azt arról, hogyan építette fel a magyar kormány és a Fidesz a „hazug, agymosó Soros-propagandát kampánycélokból”.

A Fidesz sorozatos bűncselekményt követett el azzal, hogy a „sorosozással” közpénzen befolyásolták a választás eredményét – hangoztatta Arató Gergely, aki szerint a „leleplezés” megerősíti az EBESZ választási megfigyelőinek megállapításait, amelyek szerint súlyos visszaélések történtek a választáson.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apanna
2019. január 16. 07:48
Stosorosozás nélkül sem szavaztam volna erre a pojácára...
Amarkod
2019. január 15. 21:19
Azért kiváncsi lennék, ha minden erdélyi származású ember feljelentené a Dk-t és az Mszp-t.....mondjuk becsületsértésért.
békalepcse
2019. január 15. 17:28
A fidesz folyamatosan adja fel a ballibsiknek a magas labdát, amit azonnal le is csapnak, de rendre kiderül, trágyalével töltött lufi és rájuk szárad...
1000bocs
2019. január 15. 17:21
Feljelentést tett a DK? Ah, micsoda diktatúra ez itt kérem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik