Az MTVA-székházban éjszakázott Hadházy és Szél

2019. január 15. 07:28

Állítólag fel is vették.

2019. január 15. 07:28

A tegnapi napközbeni akció után az MTVA-székházban töltötte az éjszakát Szél Bernadett és Hadházy Ákos. A képviselőket – a Szél által feltöltött fénykép alapján – éjszaka is kamerázták, az esetről így ír Facebook-oldalán:

„Felkeltem és ezt láttam. Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkretan perverzek. Propagandamentes jó reggelt kívánunk mindenkinek a propagandatévéből‼️ #fakenews #fakenewsfactory #stoppropaganda #o1g #hardwork #womenwhoinspire”

(Fotó: Facebook)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. január 16. 16:51
Az éjszakázás eredményét az önkormányzati választások hajrájában (9 hónap múlva) meglátjuk... :-)
2006erlelo
2019. január 16. 13:55
Áki, Berni.Ha így folytatjátok, fogtok ti még a szemétdombon is éjszakázni.Már most a politika szemétdombjáról jártok be a székházba.Jóemberek, menjetek haza, nem kell mindenhol rontani a levegőt.
Box Hill
2019. január 15. 17:50
Fetrengés nélkül nem megy. Ezt látta be ez a páros.
gutyanj
2019. január 15. 17:25
Csak egy kis adalék a facebook-ról. Tegnap felmentem Szél Bernadett oldalára, és negatív kritikával mertem illetni a produkciójukat, amit Hadházival művelnek megint az MTVA-ban. No meg is lett az eredménye. Mára azt jelezte vissza a "közösségi oldal", hogy VALAKI arra kérte őket, ellenőrizzék a profilomat. Adjak meg személyes adatokat, és ha nem teszem meg (épp csak a hozzáférési kódot nem kérik a bankszámlához ) akkor 7 nap, és vége a faszbukkos életemnek. VALAKI ARRA KÉRTE ŐKET!!! Mint annak idején a rendes, tisztességes névtelen feljelentő levél. Hát azt hiszem nem fogok sokat veszíteni. (Amúgy már most sem enged belépni a profilomba, csak ha megadom a kért adatokat.) Hallottam már ezt-azt a facebook-kal kapcsolatban, de az ember mégis másképp éli meg, amikor mindez vele történik. Döbbenetes a világot átszövő közösségi oldal szólásszabadsághoz való hozzáállása. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik