Visszatérőben a demokrácia?

2019. január 11. 20:44

Márki-Zay Péter
Facebook

Orbán valódi kérdéseket kapott a sajtótól!

"Legtöbb beszámoló azt emeli ki Orbán Viktor évértékelőjéből, hogy korábbi önmagához képest gyenge volt, mások a hazugságokat, melyek a korrupciót firtató kérdéseknél a testbeszédéből is egyértelműek. Mindezek azonban egyetlen örömteli tényre vezethetőek vissza:

ORBÁN VALÓDI KÉRDÉSEKET KAPOTT A SAJTÓTÓL!

A válaszokat ugyan kikerülte, nem tudtuk meg, miért lett minden rokonából és osztálytársából milliárdos, és meg sem kérdezték tőle, miért fogadta be a keresztény világ felháborodására Putyin korrupt macedón helytartóját, miért üzletel arab terroristákkal és miért telepített be Magyarországra egy városnyi migránst a kötvényekkel. De megkérdezhették, mert nem tiltottak ki minden független újságírót, láthattuk a miniszterelnököt megizzadni a kellemetlen kérdések kikerülésekor, még ha ez a rész nem is kap majd adásidőt az állami médiában.

OLYAN MAGYARORSZÁGOT SZERETNÉNK, ahol a miniszterelnök úr hetente mer válaszolni a független média bármely kérdésére (és nem SÜTI LE A SZEMÉT, amikor a korrupció kerül szóba). EZ AZ ORSZÁG EGYRE KÖZELEBB VAN!"

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141383

Ajánljuk még a témában