Migránsvízum

Deutsch Tamás: A baloldal a nemzet ellen fordul

2018. december 16. 15:33

Deutsch Tamás szerint az MSZP, DK és a Párbeszéd a magyar polgárok ellen fordult.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője szerint a héten ismét a magyar polgárok ellen fordultak a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd EP-képviselői, mivel megszavazták az EP keddi strasbourgi ülésén a migránsvízum bevezetését célzó előterjesztést.

Deutsch Tamás vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „Gyurcsányék" és a szocialisták ezzel a döntésükkel ismét bebizonyították, hogy ha rajtuk múlna, szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat.

A magyar balliberális képviselők ahogy eddig, most is fegyelmezetten és lelkesen támogatták az EP migrációpárti többségével együtt a bevándorlópárti előterjesztést – hangoztatta Deutsch Tamás, név szerint kiemelve a DK-tól Molnár Csabát és Niedermüller Pétert, az MSZP-től Szanyi Tibort, a Párbeszédtől pedig Jávor Benedeket.

A Fidesz-KDNP EP-képviselője úgy vélekedett, a magyar baloldali politikusok a szavazatukkal világossá tették, hogy nem a magyar polgárok oldalán állnak, készek bármikor szembefordulni a magyarok egyértelmű akaratnyilvánításával. A lakosság elsöprő többsége ugyanis azt szeretné, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, és elutasítja azokat a törekvéseket, amelyek bevándorlóországgá kívánják tenni.

Világossá vált, hogy a „Gyurcsány-párti", MSZP-s és párbeszédes képviselők bevándorláspártiak - mondta.

A migránsvízum katasztrofális elképzelés, és talán a legveszélyesebb, amely valaha az EP asztalán feküdt; hangoztatta Deutsch Tamás. Arról szól, hogy a világ bármely pontján bárki felkeresheti egy európai uniós tagállam külképviseletét, és ha azt mondja, hogy menedékkérelmet akar benyújtani az unió területén, akkor mindenfajta ellenőrzés nélkül egyszeri szabad beutazást lehetővé tevő vízumot kap.

Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy zöldutat kívánnak adni a tömeges, milliós, sőt akár tízmilliós nagyságrendű, Európába irányuló bevándorláshullámnak – értékelt a Fidesz-KDNP-s politikus.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/140275

Ajánljuk még a témában