Más eszközökhöz kell nyúlni

2018. december 12. 07:47

Hadházy Ákos
MTI-OS

Az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás.

„Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket. Más eszközökhöz kell nyúlni.

A gátlástalan kormánypropagandát szabályozó törvényjavaslatomat napirendre sem vette a »parlament«, ma pedig másodszorra utasította el a »Nemzeti« Választási Bizottság az erről szóló népszavazási kezdeményezéseimet.

Persze fogunk fellebbezni, de több hivatalos, formális próbálkozásnak nem látom értelmét. Az NVB SOHA nem fog ilyen kérdést átengedni, és most már a Kúriában sem lehet bízni – ehelyett az új Közigazgatási Bíróság fog a fellebbezésekről dönteni a »bírságbajnok« Patyi elvtárs vezetésével. 

Természetesen vannak más eszközök is, és nem fogom feladni, hiszen az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás. A propaganda egyetlen célja elterelni a figyelmet a korrupcióról. A Fidesz céljait szolgáló »kormánypropaganda« pedig egyenlő a hűtlen kezeléssel, hiszen az adófizetők pénze nem arra van, hogy a kormány abból uszítsa az országot az ellenfelei ellen. 

A következő időszakot annak fogom szentelni, hogy ezt minél többen belássuk. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett ez az a cél, amelyikben a legnagyobb szükség van az emberek segítségére a valódi politikai nyomásért! ”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/140029

Ajánljuk még a témában