Így tanítanak gyűlölni a liberálisok I.

2018. december 7. 08:28

Piréz Róbert
Pesti Srácok

A műsorszám keretében a CEU diákjai osztják meg elkeserítő tapasztalataikat a kirekesztő és xenofób magyari rögvalóságról.

„A CEU-ba vezető út rossz szándékkal van kikövezve, és ennek gyönyörű bizonyítékát mutatja be nekünk a 168 óra nevű függetlenobjektív harcászati kiadvány a »Barátocskám, te nem is migráns vagy, hanem cigány« című fogalmazásában. A dolgozat a CEU Hate Speech Monolugues sorozat egyik előadását mutatja be fasizmus árnyékától oly szívesen ijedező belpesti közönségnek.

Az est maga a már betiltott, vagyis a haladás által meghaladt, a soha nem múló tolerancia jegyében indexre tett Vagnia monológok gendersemleges és kortárs megfelelője. A műsorszám keretében amatőr színészek, azaz a CEU 117 országból érkező 1500 diákja közül a legtehetségesebben hazudozók osztják meg elkeserítő tapasztalataikat a kirekesztő és xenofób magyari rögvalóságról. Legalábbis szándékaik szerint, de inkább a nem is létező áldozati mivoltukkal kérkednek az egy kisebb ország éves költségvetésének megfeleltethető tandíj befizetése után. Sajnáltatja magát az elit. A rendezője pedig nem más, mint »Molnár Péter, a Közpolitikai Tanszék valamikori Fidesz-alelnökből lett elkeseredetten liberális oktatója« – hogy a csalódott fideszes toposz se maradjon ki.

A 168 óra beszámolója szerint a gyűlésre évente párszor kerül csak sor és egyre népszerűbb a hallgatók között. Mivel mi sosem lehetünk annyira viccesek, mint mikor a liberális propaganda valamit komolyan gondol, ezért egy bekezdés erejéig átadjuk a klaviatúrát a 168 óra munkatársának, mintegy bemelegítésképpen.

»Tamer, a palesztin fiatalember leült Tali, az Argentínából érkezett zsidó lány mellé. A még könnyes szemű vietnami lány, Linh, aki korábban arról beszélt, hogyan veszítette el a szerelmét, átölelte Brunót, a meleg albán fiút, aki egyébként elég szerencsétlenül nézett ki a fél szakállával. A fiatalember ugyanis nem akarta húzni a szűk százfőnyi közönség idejét, ezért nem fejezte be a borotválkozást, amelyet coming outjával kötött össze. Így ért véget a gyűlöletbeszédről szóló rendezvény, a Hate Speech Monolugues első része.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/139810