Elég volt!

2018. december 6. 17:28

MSZP
MTI-OS

Nyolcadik éve játssza el a Fidesz-kormány, hogy az „emberek" érdekét védi.

„Nyolcadik éve játssza el a Fidesz-kormány, hogy az »emberek« érdekét védi, miközben teljes mellszélességgel kiszolgálja a multikat, a külföldi és hazai nagytőke érdekeit! Ennek érdekében változtatták meg korábban is a munka törvénykönyvét és adnak egyre nagyobb adókedvezményeket az elsősorban német tulajdonú multinacionális cégeknek.

A munka törvénykönyve legújabb módosítása most már annyira elvadultan a nagytőke érdekeit szolgálja a munkavállalók ellenében, hogy ki kell mondanunk: ELÉG VOLT! Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja örül a magyar szakszervezetek öntudatra ébredésének és támogatja őket harcukban! Igenis elég volt a békés, semmire nem vezető tárgyalási próbálkozásokból, amiket a kormányzat folyamatosan lesöpör az asztalról. Egyetértünk azzal, hogy a munkások, a saját munkájukból élők, és a bérből és fizetésből élő munkavállalók az utcára vonuljanak és sztrájkkal fejezzék ki elégedetlenségüket a kormány rabszolgatörvényével szemben!

Minden ellenzéki pártnak támogatni kell a szakszervezeteket, pártpolitikától függetlenül fel kell közösen sorakozni a munkavállalók mellett. Platformunk és pártunk tagjait, szimpatizánsainkat, a baloldali érzelmű magyar embereket arra kérjük, hogy támogassák a szakszervezeteket.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/139782

Ajánljuk még a témában