Köszönjük, államtitkár asszony!

2018. november 28. 16:42

Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Facebook

Akadnak köztünk gyermektelen hajadonok, akik egy ideje rettenetes bűntudattal élnek, amiért nem szültek még új magyart a hazának.

„Tisztelt Novák Katalin államtitkár asszony!

Csodálattal, s egyúttal nagy megkönnyebbüléssel néztük, hallgattuk, éreztük megszólalását a minap, mikor is a gyermekek jogairól beszélt. 
Akadnak köztünk gyermektelen hajadonok, akik egy ideje rettenetes bűntudattal élnek, amiért nem szültek még új magyart a hazának. Most megkönnyebbültek, hallván, hogy egyedülállóként nem hogy nem kell, de egyenesen nincs is joguk szülni! 
Köszönjük, államtitkár asszony! 
Ugyanakkor felmerültek bennünk kérdések. Házasságban élő, gyermeket nevelő társaink arra kíváncsiak, kötelezi-e az állam férjeiket, hogy mellettük maradjanak, gondoskodván gyermekeikről? Illetve abban az esetben, ha esetleg mégis válni kényszerülnek, vagy férjük elhalálozni merészel, kijelöl-e az állam egy igaz magyar férfit, aki – eleget téve állam által rárótt kötelezettségének – feleségül veszi az így egyedül maradt anyát, hogy ezáltal ne sérüljenek a gyermekek jogai?
Ha hajadon, gyermektelen nőtársaink mégis szeretnének gyermeket szülni a hazának, szociális úton kiutal-e számukra az érintett önkormányzat egy megfelelő férjet, ezzel feljogosítva őket a gyermeknevelésre?
Bár rengeteg kérdésünk lenne még, nem szeretnénk tovább rabolni értékes idejét, államtitkár asszony! Egy utolsó kérdést mégis engedjen meg: amennyiben akár az önkormányzat által kijelölt, akár a leendő anya által választott férj nem bizonyul igaz kereszténynek, és mind az anya mind a születendő gyermek családon belüli erőszak áldozatává válik (mint oly sokan Magyarországon), megfontolja-e gondoskodó kormányunk, hogy nagyobb figyelmet fordít e problémára és szigorúbban bünteti majd a családon belüli erőszak elkövetőit? 
Válaszait már nagyon várjuk, de ne siesse el, államtitkár asszony! Szavai jövőre is oly ̶f̶e̶l̶e̶s̶l̶e̶g̶e̶s̶ értékesek lesznek, mint tegnap voltak! ❤️”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/139363