Transzgender bringa

2018. október 25. 17:31

Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

Innentől miféle elvi akadálya van annak, hogy nílusi krokodilok is elindulhassanak vízilabdában?

„Transzgender nő - vagyis egy férfi nyerte a nők számára rendezett pályakerékpáros világbajnokságot - tudósít a 888. - Hála a Jóistennek, hogy így történt, tennénk kis híján hozzá, de épp csak pelyhedzik (-sedik?) szívünkben az európai értelemben vett bérmálás álla, hátra van neki még vagy nyolc év, kb. három félidő, napi bő fél liter isiász meg egészen konkrétan hét fátyol, és akkor a rengeteg kiállást, kerékcserét, jogkiterjesztő büfiztetést direkt szóba se hoztuk, a sétálható és belélegezhető Gyurcsány Ferencet is csupán áttételesen, nem baj, jó ez így, szádra ne vedd, az a tuti.

Lassan annyi ékszíjat dobok le itten - ezt szeretném mondani -, hogy megközelíthetetlenné válik a blog. (Egyszer nagyon keményen rendet teszek majd a berkeimben, ígérem, mindent az élére állítok, az éleket jól kivasalom, aztán glédába rakom, a glédákat meg véresre verem), de most komolyan és tök őszintén, innentől miféle elvi akadálya van pl. annak, hogy nílusi krokodilok is elindulhassanak vízilabdában?

Távolugrásban is jöhetnének végre a kenguruk, boxban pedig valahára a medvék. - Értem én, persze, hogy a részleteket még csúnyán ki kell dolgozni, de hát csúnyán ki is fogják, hisz azért vannak.

Pár évtized, és már tényleg csak a nagyon súlyos fasiszták, az Orbán által finanszírozott metafizikai princípiumok ill. a teltházas Aréna-koncerteken őrjöngő sutyerák neotomisták fogják úgy gondolni, hogy korallberkenyéknek, vakondoknak (-okoknak?), mezei és ágyi és egyéb poloskáknak, mindenféle rendű és rangú ásványoknak, barázdabillegetőknek és tevéknek, kövi gilisztáknak, koboldcápáknak, wombatoknak, panda-hangyáknak, barna ásóbékáknak, vörös szájú denevérhalaknak, pacu-halaknak, ászkaráknak (-oknak?), sima és szajga-antilopoknak, cicáknak és kutyáknak, bokorviperáknak (ezt majdnem kihagytam), bíborbékáknak, okapiknak, narváloknak és tengeri disznóknak, vérehulló fecskefüveknek (-fűknek?), rafléziáknak, titánbuzogányoknak, quokkáknak, keleti mangrove-oknak, spinifexfüveknek, faggyúeukaliptuszoknak, ágas békabuzogányoknak, kafferliliomoknak, búbos loncoknak, uszkárlepkéknek és közönséges lovaknak semmi keresnivalója nincs a műkorcsolya és jégtánc világában.

Meglázsd.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137682

Ajánljuk még a témában