Gyanús csomagot küldtek a Fehér Háznak és a CNN-nek is

2018. október 24. 17:27

Az elnöki hivatal közleményt adott ki, amelyben „erőszakos támadás kísérletének" minősítette és elítélte a gyanús csomagok küldését. 

2018. október 24. 17:27

Gyanús csomagokra bukkantak szerdán az elnöki hivatal postázójánál, valamint a CNN hírtelevízió New York-i irodáiban is – jelentették a hírügynökségek.  A hírtelevízió szerkesztőségét kiürítették.

A The New York Times értesülése szerint nem sokkal korábban robbanószerkezetet küldtek Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt és Barack Obama korábbi elnök címére is.

Donald Trump elnököt azonnal tájékoztatták a helyzetről. A Fehér Ház „nagyon komolyan veszi" a történteket – jelentette több amerikai televízió is, ezt követően az elnöki hivatal közleményt adott ki, amelyben „erőszakos támadás kísérletének" minősítette és elítélte a gyanús csomagok küldését. 

A Fehér Ház „hitványnak" nevezve a cselekedeteket, bejelentette: bárki legyen is az elkövető, a törvény teljes erejével járnak el ellene. 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2018. október 24. 22:17
Asszem kicsit túltolták a trollok :-). Gyuribá? Obama, Klingonné? Rendben. No de Trump? Nem csúszott egy kis hiba abba a címlistába? Ez olyan, mint amit Boncz Géza csinált egy moszkvai fellépés alkalmával. A szállodában kinyitotta a csapot, aztán óriásit fingott a mosdókagylóba, majd ezt mondta: Ezt fejtse meg, Őrnagy Elvtárs :-)))
Világpanoráma
2018. október 24. 21:29
A német fegyverexport csökkenése: https://vilagpanorama.hu/2018/10/24/a-nemet-fegyverexport-csokkenese/
Világpanoráma
2018. október 24. 19:07
Andrzej Duda bírálja az Északi Áramlat 2 beruházást: https://vilagpanorama.hu/2018/10/24/andrzej-duda-biralja-az-eszaki-aramlat-2-beruhazast/
nemecsekerno_007
2018. október 24. 18:31
Ilyen messze ér a patás keze???!!! (patája) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik