45 ezer

2018. október 19. 16:31

Bencsik András
Demokrata

Egy közepes méretű városnyi emberrel leszünk többen a csok révén, de a folyamatnak még nincs vége.

„A már megítélt támogatásoknak köszönhetően közel 45 ezer gyermek vállalásáról döntöttek a fiatalok, adta hírül a Magyar Távirati Iroda. Több mint 90 ezer család részesült összesen 250 milliárd forint családi otthonteremtési támogatásban a juttatás elindulása óta, amiből az is kiderül, hogy a támogatott családok felében már megszületett a harmadik gyermek, talán a negyedik is.

Mennyi 45 ezer? Körülbelül ennyien élnek Nagykanizsán. Egy közepes méretű városnyi emberrel leszünk többen a csok révén, de a folyamatnak még nincs vége. Elég ez? Nem elég. Sokkal több gyermek kellene. Manapság évente körülbelül 92 ezer gyermek születik, de 132 ezer ember hal meg. A különbség 40 ezer. Ha évente ennyivel több gyermek születne, akkor leállna a fogyás. Ha több, akkor elkezdhetnénk reménykedni. Van rá esély? Van. A 45 ezer gyermek, a csok első három évére vetítve, évente 15 ezer újszülött megszületését ígéri. Még hiányzik évente legalább 25 ezer, de elindultunk.

Elindultunk, ellenszélben. Észbontó felsorolást tesz közzé lapunkban Gazdag István arról a mesterségesen gerjesztett öngyilkos hisztériáról, amelynek lényege az, hogy a nők nemhogy ne akarjanak anyává válni, de kifejezetten gyűlöljék a gyermekáldást. A láthatatlan világhatalom, amelyik eldöntötte az európai kultúra likvidálását annak érdekében, hogy egy globális keverék civilizációt hozzon létre, gyors tempóban dolgozik. A bántalmazásokat felhozó Me Too kampány is ebbe az akciótervbe tartozik, hiszen a gyermektelenség előidézéséhez fontos, hogy a férfiak már kamaszkorban se merjenek férfiként közeledni a nőhöz, mert ki tudja, hogy harmincöt év múlva nem használják-e fel ellenük. Ezért tombolnak a homoszexuálisok jogaiért küzdő szervezetek is, ezért emelik a már megrontott országokban a nemi eltévelyedés különféle változatainak gyakorlását a jogrendbe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137407