Az újkommunisták háborút indítottak a szólásszabadság ellen

2018. október 16. 09:14

Megadja Gábor
888

A haladók szeretnék végre „szabadságra nevelni” ezeket az ostoba, visszamaradott bennszülötteket, akik képesek Trumpra és Orbánra szavazni.

„Akinek van szeme és nem hülye, látja: ezek nem semleges platformok, hanem a progresszív ideológia átnevelő-központjai, akik politikai befolyást és hatalmat akarnak. A jobboldali hangok kiirtásával totálissá tudják tenni a buborékot, minden felhasználó csak a bevándorlás-párti, LMBTQIDDQD-IDKFA üzenetekkel fog találkozni (na és persze a személyre szabott üzleti hirdetésekkel, mert a liberális-demokrata haladásnál csak egy jobb dolog van, a pénz).

Csak a módszer változott, a gondolat azonos. A haladók szeretnék végre »szabadságra nevelni« ezeket az ostoba, visszamaradott bennszülötteket, akik képesek Trumpra és Orbánra szavazni, és sajnos, ehhez nevelni kell őket, nem lehet mit tenni. Mivel a haladók szabad játéktérben, vitában képtelenek győzni, ezért ahhoz az eszközhöz nyúlnak, amiben születésük óta a legjobbak: elhallgattatni a másik felet. Akkor nem pofázik.

Az okostojás libsik, akik amúgy csapkodják a mellüket, hogy mekkora szabadság-pártiak, minderre azt mondják, hogy a Facebook, Google, Twitter stb. magánvállalatok, így hát azt engedik megnyilvánulni, akit akarnak. Nem beszélve a fenti törvényről ilyenkor érdemes tőlük megkérdezni, hogy ez akkor minden magántulajdonban lévő vállalkozásra érvényes? Éttermek, kávézók például megtilthatják színes bőrűeknek, hogy oda bemenjenek? A logika sajnos nem a libsik erénye (szemben az erőszakoskodással és a cenzúrával), így erre a végén maximum azt a dialektika szabályainak megfelelő választ kaphatjuk, hogy a Facebook nemes, jó ügyek érdekében fogja be a jobboldaliak, konzervatívok, keresztények pofáját, míg a színes bőrűeket nem szívesen látó étterem-tulajdonos nem jó, nem nemes ügy érdekében.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137184