Globalisták és szuverenisták háborúja

2018. október 15. 23:07

Pók Katalin
Figyelő
Két ellenkező világkép csap össze a világban, a neoliberális globalisták és a nemzeti, konzervatív szuverenisták ideái.

„Két ellenkező világkép csap össze a világban, a neoliberális globalisták és a nemzeti, konzervatív szuverenisták ideái.

Az EU vezetői jelenleg többnyire a neoliberális globalistákhoz tartoznak ám Kelet-Európa országai, élükön Magyarországgal a nemzeti szuverenitás védelmezői. Ez konfliktust jelent hazánk kormánya és az EU valamint a hazai ellenzék között, akik a globalista EU oldalán állnak. Ellentét éleződik a neoliberális multi-kulturalizmus, azaz a sokféleség és a homogenitás hívei között. Nemzeti, konzervatív kormányunk szuverenista és Magyarországot meg szeretné őrizni a magyaroknak, így állandó támadások célpontjában áll. (...)

 

Láthattuk ezt a Sargentini-szavazáskor, mert hiába forog kockán az egész magyarság további sorsa, napi politikai érdekek miatt az ellenzék az EU neoliberális globalistáival szavaz az ország ellen. Ez történt korábban a kettős állampolgárságról való szavazáskor, Gyurcsány magyar testvéreink ellen szavazott és ma is a migránsokat részesítené előnyben velük szemben. Megfigyelhető ez a mostani Ukrajnával való konfliktusunk ügyében, gyakran az állásfoglalások a magyarságot, és nyelvét elnyomó ország mellett szólnak. »Nekünk Mohács kell« – mondta Ady.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés