Európa sírásói

2018. szeptember 21. 11:04

Georg Spöttle
Magyar Idők

Ilyen koncepciós perről a legsötétebb Rákosi-érában lehetett hallani, az ítélet már itt is rég megszületett Soros tollából. A valóság, a tények senkit sem érdekeltek.

„Egy tarkabarka ruhás, ápolatlan nénike azért támadta Orbán Viktort, mert nem ment el a melegfelvonulásra. Nem úgy, mint Emmanuel Macron, aki büszkén masírozott az LMBTQ pávatollas képviselői között. Gender néni sem tud távlatokban gondolkodni, mert akkor elmerenghetne azon, hogy a muszlim bevándorlók hogyan fognak viszonyulni majd a Pride-hoz hasonló felvonulásokhoz.

Az egyértelmű, hogy sem a képviselők, sem a sajtó képviselői nem olvasták a kormány cáfolatát, pedig mindenki megkapta. Nemcsak nekem, hanem sok kollégámnak ugrott be a Tanú című film híres jelenete: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! Ilyen koncepciós perről a legsötétebb Rákosi-érában lehetett hallani, az ítélet már itt is rég megszületett Soros tollából. A valóság, a tények senkit sem érdekeltek.

Már önmagában egy vicc, hogy Judith Sargentini, ahogyan ő maga is állította, privát ügyben jött Magyarországra adatokat gyűjteni. Az meg, hogy kiktől szerezte az információkat, önmagáért beszél: RTL Klub, 444.hu – ha itt megállunk, rögtön fel is tehetjük a kérdést, hogy milyen jogon formálnak politikai véleményt hírcsatornák, amelyek saját állításuk szerint demokratikusak és függetlenek? Na jó, ez csak szarkazmus volt, az egész színjáték annyira álszent és hazug volt, hogy azt már ragozni sem lehet”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135956

Ajánljuk még a témában