Vér, vér!!!

2018. augusztus 17. 18:49

Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

Dragonyosok lesnek, míg rettegve nyalod a fagyit a cukiban, díszkötéses alaptörvénnyel vágnak pofán, ha túl nagy levegőt veszel a gangon.

„Hatalmas, vörösen pulzáló ágyékcsakra lett a város, kleopátra-frizurás fellegecskék borítják az azúr eget, jaj! - fűszeres illatú verejték csepeg a Ferenciek teréről, mióta Kunhalmi Ágnes elmondta nekem, hogy két cicije van.

Macska vagyok a forró terépcsecsőn - valamint már egy hete csak a Sigmund Freud mamájára gondolok. Gollum! Gollum!!

De az az igazság, hogy valójában egyáltalán nem is erről (oppárdon, róluk) szeretnék beszélni, hanem a Heller Ágnesről, aki szerint Magyarországon zsarnokság van - tekintve hogy Orbán Viktor zsarnok. Mint mondja, Orbán »Zsarnok, mivel Magyarországon csak az történhet meg, amit ő akar, és semmi olyan nem történhet, ami az akaratával ellentétes. Ez egy igazán zsarnoki uralom.«

Dragonyosok lesnek míg rettegve nyalod a fagyit a cukiban, díszkötéses alaptörvénnyel vágnak pofán, ha túl nagy levegőt veszel a gangon, nem ciciznek, leragasztják a távirányítód gombjait, az elhajló óvodások szemét kilövik az arra hivatott némethszilárdok, és egyáltalán, nem lehet írni, olvasni, élni. Ebben az Országban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134370