A gender tudománytalan barbárság

2018. augusztus 14. 10:21

Botond Bálint
Magyar Idők

Ez olyan emberiesség elleni bűncselekmény, ami csak a nácik és a kommunisták emberkísérleteihez hasonlítható.

„Ez olyan emberiesség elleni bűncselekmény, ami csak a nácik és a kommunisták emberkísérleteihez hasonlítható. Egyetemi tanszékek, »tudományos közösségek«, orvosok, gyógyszergyárak, állami hatóságok álltak össze azért, hogy a gyermekek normális biológiai, nemi fejlődését néhány genetikai és pszichiátriai beteg tünetképzéséből kiinduló állítólagos emberi jogi mozgalom ideológiája mentén eltorzítsák és gyakorlatilag megnyomorítsák őket.

Mindeközben az egész gender- és feminista „tudományos” szekta egyetemi lobbiereje nemcsak lapít, hanem minden eszközzel támogatja is ezt az őrületet. A maga hatékony eszközei­vel akadályozza a normális emberek fellépését a gyermekek kasztrálása, miskárolása, torzszülötté tétele és későbbi öngyilkosságba kergetése ellen.

Az egyetemi beférkőzésükkel szerzett intézményi tekintélyüket arra használják, hogy ennek az őrületnek az általánossá tételét, az embernek mint biológiai lénynek a – marxista–kommunista ideológiához hasonló primitív módon – fizikai-pszichikai átalakítását elősegítsék. Mindezt mindenféle természettudományos és biológiai ismeret nélkül művelik, úgy, hogy az emberi evolúció eddigi eredményeit semmibe veszik, és az ideológiájuknak megfelelő humanoi­dokat hoznak létre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134187