Kultúránk visszavétele

2018. augusztus 13. 09:05

Megyeri Dávid
Magyar Idők

A kommunista ideológia ugyanis – ami a PC-ben találta meg új gazdatestét – kizárólag az értékek ellen tudja elképzelni nihilista cselekvése irányát.

„Nem valószínű, hogy éppen az a köszöntő ne váltaná ki a jól fizetett liberális kioktatók dühödt haragját, amit Kövér László házelnök a Kurultajon tartott.

Az Országgyűlés elnöke olyan kérdéseket tett az asztalra, amelyek régóta tabunak számítanak az ál-emberijogi élharcosok szemében. Kövér László arról beszélt a legnagyobb európai hagyományőrző gyűlésen, hogy a következő időszakban meg fogjuk erősíteni a magyarság kulturális önrendelkezését.

Arra is kitért: mai, modernnek mondott világunkban egyes erők olyan pusztító harcmodort alkalmaznak, amelynek keretében először a tudatát zavarják össze azoknak, akiknek a területeit meg akarják szállni.

(...)

Nem kell Nostradamusnak lenni, hogy tudjuk: iménti mondatokból kerekedhet az igazi liberálkommunista hisztériaparti. Annyira átitatta az agyukat a saját nemzetük jelentéktelenségébe vetett hit, hogy mániákus elutasítással reagálnak minden valóságdarabra, ami a retromarxista prekoncepciónak ellentmond.

A kommunista ideológia ugyanis – ami a PC-ben találta meg új gazdatestét – kizárólag az értékek ellen tudja elképzelni nihilista cselekvése irányát.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134125