Nem mehet Zuglóba az ARC plakátkiállítás

2018. augusztus 9. 11:50

Leszavazták Karácsony Gergely erről szóló indítványát a képviselők.

Megfúrták az ARC plakátkiállítás tervezett zuglói helyszínét – írja a Zoom.hu. Erről még Karácsony Gergely XIV. kerületi polgármester nyújtott be indítványt, azt javasolva, hogy az Örs vezér útján kerüljön megrendezésre a kiállítás, ezt azonban az önkormányzat tulajdonosi és közbeszerzési bizottsága leszavazta.

Még a szervezők vasárnap este számoltak be arról, hogy a Városligetből kiszorulva hónapok óta sikertelenül próbálnak helyszínt találni a köztéri kiállításnak. Úgy tűnt, a Karácsony Gergely vezette Zugló mentheti meg a tárlatot, azt javasolták, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti füves területen állítsák fel a plakátokat.

A csütörtök délelőtti bizottsági ülésen a szervezők beszámolója szerint a képviselők leszavazták az ötletet: „Sajnos Zugló önkormányzatának illetékes bizottsága nem támogatta a polgármester által előterjesztett területfoglalási kérelmünket. Dolgozunk tovább” írták.

A kiállítást szervező Bakos Gábor a hvg.hu-nak úgy nyilatkozott, sokkszerű élmény ez számára. Hozzátette, a kiállítás 13 családi ház nyugalmát érintette volna csak.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/133980

Ajánljuk még a témában