Ne szülj, magyar nő!

2018. július 21. 00:16

Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

Kerényi Kata nagyon fél ettől a „tenyésztési programtól” – így hát késleltetné, akadályozná, próbálna Magyar Nő lelkére beszélni. Kata szereti a hülye Magyar Nőt.

„Kerényi Kata szerint a 2019-es költségvetés családtámogatási része nem annyira a családokat támogatja, mint inkább »a kezdéshez« szükséges feltételeket teremti meg. Mint írja, a kormány »az apró állampolgárokat előállító gyártási folyamatot« fontosnak tartja ugyan, azonban »a létrejövő kis lények hosszú távú életben tartása« már »nem tűnik lényeges szempontnak« számára; magyarán egy »tenyésztési programot« valósít meg. Gondolom, nem függetlenül a magyar nőktől.

Vagyis a magyar nők olyan sötétek, mint az éjszaka. Mint az ágyú. Tök hülyék, a Kata szerint.

Mert az valahogy úgy van, hogy Magyar Nő gyanútlanul megy az utcán, szembejön vele sexy as hell Költségvetési Tétel, meglátják egymást, és akkor Magyar Nő többé nem mérlegel és nem gondolkodik, hanem – szül.  Szülik. Érted, ott, rögtön, a nyílt terepen, mint az állatok.

Magyar Nő hiszi és vallja, hogy a gyerek, az bizony a Vlagyimir Putyinnak az átható nézésétől növekszik, sőt születése után rögtön Föld körüli pályára áll, és onnantól huszár formájú szíriuszi izék etetik izével. Magyar Nőnek halvány fogalma sincs róla, hogy »a gyerek nem csak pár éves project«, efféle tökre bonyolult dolgokról Ő még sose hallott. Ezeket mind a Katának kell elmagyaráznia neki.

Kerényi Kata nagyon fél ettől a »tenyésztési programtól« – így hát késleltetné, akadályozná, próbálna Magyar Nő lelkére beszélni. Kata szereti a hülye Magyar Nőt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/133004