Kidobták egy étteremből Trump szóvivőjét

2018. június 24. 08:14

A tulajdonosnőt felháborította, hogy Sarah Sanders Trumpnak dolgozik.

Kitessékelték a Fehér Ház szóvivőjét, Sarah Sanderst egy virginiai étteremből, a Vörös Tyúk nevűből, mert Donald Trump amerikai elnöknek dolgozik – tudatta Sanders szombaton Twitter-üzenetben.

Mint írta, az eset a Washingtontól 300 kilométerre lévő Lexington egyik kisvendéglőjében történt. A Vörös Tyúk tulajdonosnője „felkért, hogy távozzam, mert az Egyesült Államok elnökének dolgozom, én pedig udvariasan kimentem. Tette sokkal inkább minősíti őt, mint engem. Én mindig igyekszem a lehető legjobban bánni másokkal, beleértve azokat is, akikkel nem értek egyet, és továbbra is tisztelettel fogok viszonyulni mindenkihez" – áll üzenetében.

A dpa hírügynökség megjegyezte, hogy Sanders nem mindig tartja magát önértékelő állításához. Nemrégiben tévévitában a CNN riporternője ellentmondásra mutatott rá Sanders állításaiban, mire a szóvivő megalázó megjegyzést tett rá. „Tudom, hogy még a rövid mondatokat is nehezen fogja fel, de kérem, ne ragadja ki szavaimat környezetükből" – mondta. A műsorvezető csupán elnevette magát, és megjegyezte, hogy Sanders olcsó replikával próbálkozott.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131526