Ilyen ellenzék mellett minek az embernek Fidesz?

2018. június 21. 14:48

Kerner Zsolt
24.hu

Nézzük, az ellenzékiek mivel foglalták el magukat a héten.

„Nézzük, az ellenzékiek mivel foglalták el magukat a héten:

  • A Jobbik, mint a legnagyobb ellenzéki párt, megszavazta a Stop Sorost és az Alkotmánymódosítást is. Egyetértenek ugyanis az iránnyal, de szerintük nem lett elég jól megszövegezve a törvény.
  • Az MSZP majdnem kilakoltatott egy végtagok nélküli kisfiút Pesterzsébeten, de szerencsére valaki megírta az ügyet, ezért nem tetteA zuglói MSZP viszont elutasított egy olyan hajléktalanokat segítő programot, ami semmibe sem került volna Zuglónak. Ugyanez a zuglói MSZP korábban még a lehetőséget is el akarta venni Karácsony Gergelytől, hogy Tarlós István előtt tiltakozzon a hajléktalanság betiltása ellen.
  • Az LMP nem nyomott gombot az alkotmánymódosítás szavazásánál, de fegyelmit adott Hadházy Ákosnak, a párt ellentmondásos volt társelnökének, aki a legtöbb korrupciós ügy felderítésében vett részt. A fegyelmi azért járt, mert Hadházy együttműködött a visszalépéseknél. Azoknál a visszalépéseknél, melyekkel el lehetett volna venni a Fidesztől a kétharmadot, ha egyetlen ember, a listáról biztosan bejutó Ungár Péter visszalép. Emellett az LMP petíciót indított a Red Bull Air Race betiltásáért.
  • A Momentum örökbe fogadott egy szurikátát és szervezett egy tüntetést az MTA elé, amire eddig 570 ember jelentkezett.
  • Összesen öt képviselő volt hajlandó nemmel szavazni az alkotmánymódosításra.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131414

Ajánljuk még a témában