Rohadni jó?

2018. június 19. 16:31

Dippold Pál
Magyar Hírlap

Ha itt diktatúra lenne, akkor a magát többségnek ordító vadliberális kisebbséget köteleznék a szabad hajléktalanságra.

„A nem kormányzati szervezetek, vagyis az álcivil NGO-k most óriási erővel támadják a Stop Sorost. Itthon és Brüsszelben egyaránt. Levitézlett ellenzéki politikusaink hivatásos hazaárulókként jelentik fel és mocskolják országunkat Brüsszelben. Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Molnár Csaba és Niedermüller Péter arcáról nem sül le a bőr, amikor habzó szájjal szidják szülőhazájukat.

A 2015-ös, a Keleti pályaudvar környékéről Nyugatra trappoló migránshordák újbóli elindítása volna a helyes? Sok minden arra utal, hogy finomkodóan emberbarát álciviljeink szerint igen. Hiszen akik örömüket lelik a fővárost ellepő, köztereken sátorozó, a parkokat ürülékükkel összerondító, tökéletesen szabadnak gondolt létformában, azok most éppen újra diktatúrázni és fasisztázni kezdtek a kormány azon javaslatán felbőszülve, ami szerint az utcákon, tereken életvitelszerűen tanyázó hajléktalanokat fedél alá vigyék. Itt sipákolnak a mi nagy álciviljeink, hogy ez maga a szörnyű önkény, mindenkinek alapvető joga a saját ürülékében és hányadékában lakni közterületen. 

A valódi többség azonban nem ezt akarja. Nem kell sok nekünk, csak a normális élet. Terrortámadások, erőszak, mocsok és bűz nélkül. Itt ér össze a nemzetközi indítékú Stop Soros és a nemzet épségét megőrizni akaró hajléktalan-elhelyezési ügy.

Egyébként, ha itt diktatúra lenne, akkor a magát többségnek ordító vadliberális kisebbséget köteleznék a szabad hajléktalanságra. Mert szerintük rohadni jó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131296