Szerethető arcok

2018. május 24. 09:09

Pilhál György
Magyar Idők

Az MSZP eddigi legsúlyosabb válságát éli, még akkor is, ha ezt a pártelit igyekszik tompítani.

„A vidéki emberek észre sem vennék, ha megszűnne az MSZP, annyira alacsony arrafelé a párt támogatottsága. A hajdú-bihari szocialisták írták ezt minapi állásfoglalásukban, s mindjárt javasolták is: akiknek szerepük volt a párt leépülésében, vegyék a kalapjukat mielőbb.

Azt látni a központból küldözgetett dokumentumokból, hogy odafönt megállt az idő. Olyan közhelyeket szajkóznak, amiket leírhattak volna 10-15 évvel ezelőtt is. Az MSZP eddigi legsúlyosabb válságát éli, még akkor is, ha ezt a pártelit igyekszik tompítani.

Nem a hajdúságiak az elsők, akik kimondják: új, hiteles, szerethető arcokra van szükség.

Íme, a központ kínálata. Molnár Gyula lemondása után elsőnek Tóth Bertalan frakcióvezető jelentkezett be elnöknek, később Kunhalmi Ágnes, a »párt arca«, majd előállt egy Bródy Gábor nevű ember, akiről csak annyit lehet tudni, amennyit a Hír TV tudósított róla még 2014-ben: »Egymilliárdos vagyont tüntetett el Bródy Gábor cége.« Felbukkant még Mesterházy (Kecskés) Attila neve, sőt a napokban maga Szanyi Tibor is jelezte, szintén beszáll a versenybe. Ők az »új, hiteles, szerethető arcok«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/130088

Ajánljuk még a témában