Juhász perselye

2018. április 17. 08:18

Máté T. Gyula
Mátété

Nem akarok se fideszes, se egyéb propagandát kifejteni. Főleg kínos, hogy ha ebben családom valamelyik tagja is érintett.

„Először egy technológiai felvetés. Juhász Péter Együtt-vezető most azért lejmolja a népet, mert valahonnan, ilyen-olyan helyekről szerzett névjegyzékkel sikerült annyi jelöltet állítani, ami megadta nekik, hogy több száz milliót lenyúljanak a magyar államtól.

Ezt nem kellene visszafizetni, ha elérték volna az egy százalékot. Nagy arcuk volt, pofára estek. Most bezárják a pártot, mert az is jogi kifogás, meg kuncsorogni is lehet, hogy valaki megint adjon pénzt. Most másfele akarják eladni magukat.

Sokáig gondolkodtam, hogy az alábbiakat leírjam-e. Nem akarok se fideszes, se egyéb propagandát kifejteni. Főleg kínos, hogy ha ebben családom valamelyik tagja is érintett.

Apámékról beszélek. Na, most ők is felvették azt az állami támogatást, ami a törvény alapján az 57 jelölt után járt. Miért ne tették volna? Nem lopni akartak, amennyiben elérik az egy százalékot, az jogos. Azonban tudták, hogy ennek tétje is van. Egyetlen fillért nem használtak fel ebből a pénzből. Aztán, amikor kiderült, hogy mi a végeredmény, a választás napja után pillanatok alatt visszautalták a teljes összeget. Fillérre pontosan. Felelősségtudat is van a világon. Ha kevésből kell élniük, úgy lesz, de nem lesznek tolvajok.

Ezek olyan erkölcsi kérdések.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128271