Rohadt náci!

2018. április 16. 13:06

Stefka István
Az Öreg

A neoliberális, jól fizetett Soros-zsoldosok és a megvezetett ezrek tüntettek a Kossuth téren.

„A neoliberális, jól fizetett Soros-zsoldosok és a megvezetett ezrek tüntettek a Kossuth téren. Tüntettek a magyar választók döntése ellen. Tehetetlenségükben önkivületi állapotban ordítoztak: »Mi vagyunk a nép, mi vagyunk, a többség!, Orbán takarodj!, Mi vagyunk Dobó István!, …százszor többen vagyunk, mint a spártaiak!, Nemet mondunk az elnyomásra!, Fellépünk a Nemzeti Együttműködési Rendszere ellen!, Új választást! Új választást!, A népnek joga van elkergetni a kormányt!«.

A hazugság üvöltve is hazugság marad. De ki a nép? Ki a többség? Ők, a kisebbség?  Az ellenzékhez képest másfél millióan többen szavaztak a folytatásra. A többség józan mérlegelés után önként döntött, nem pénzért. Magyarok szeretnének maradni Magyarországon, még ha lenácizzák, lehülyézik is őket.

Valószínűleg magyargyűlöletükben ők találták ki a második világháború után a »bűnös nemzet« fogalmát. Így lehetett mindenért a magyarokat okolni, kordában tartani őket. Lehet, hogy a magyarok önállósodása miatt, hogy mindent a nemzet érdekei szerint intéznek, tán attól félnek, hogy a szellem kiszabadul a palackból?

Ennyi! Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128229

Ajánljuk még a témában