Helló, kétharmad!

2018. április 9. 15:03

Békés Márton
Mandiner

A nemzeti ÉS demokratikus erők legyőzték a nemzetközi és antidemokratikus struktúrákat.

Rövid értékelés: Orbán Viktor a harmadik kétharmadát szerezte meg, a választópolgárok pontosan fele rá szavazott. A baloldal megsemmisült, a Jobbik kicsit csökkent (a néppártosodással egy tapodtat sem léptek előre), az LMP stagnál.

Beadta lemondását: Vona és Hadházy, valamint az Együtt, az MSZP és a Momentum teljes vezetése. Az Együtt nevű kamupárt öt vezetője fejenként 30 milliót kell, hogy visszafizessen, a Kutyapárt jól megviccelte az ellenzéket.

A Soros/Simicska-féle Lügenpresse által karaktergyilkoltak (pl. Pócs János és Kósa Lajos) IS fölényes győzelmet szereztek egyéniben, egyes választókerületekben a fideszes jelöltek 62-63 százalékot kaptak.

A lehető legnagyobb nemzetközi és médianyomás ellenére, rekordrészvétel mellett (!) szerzett hegemón politikai pozíciót a Fidesz.

Orbán Viktornak nincs alternatívája, története és mondanivalója pedig egyedül a Fidesz-KDNP-nek van. A „Viszlát kétharmad” bejött, ugyanis valóban viszontláthatjuk a kétharmadot. Az „örök elégedetlenek” nélkül is fölényes győzelmet lehetett aratni.

A nemzeti ÉS demokratikus erők legyőzték a nemzetközi és antidemokratikus struktúrákat. Széles és meggyőző legitimációval lehet folytatni az ország építését, bővíteni a közös eredményeket és megvédeni a magyarok függetlenségét, az állam szuverenitását.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/127885

Ajánljuk még a témában