Aljasságból jeles

2018. március 19. 06:26

Kiss Gergely
Magyar Idők

Soros Györgyről tudjuk, hogy a szíve a messianisztikus fantáziáiban látott nyílt társadalom megteremtéséért dobog.

„A The Jerusalem Post nevű izraeli hírportál alapján az Origó arról számolt be, hogy egy Soros György által fizetett nem kormányzati szervezet vezetője azért lobbizott Németországban, hogy gyakoroljanak gazdasági nyomást a magyar kormányra a bevándorlást segítő NGO-kkal kapcsolatos szabályozás visszavonásáért. Dénes Balázs, a Civil Liberties Union for Europe nevű Soros-szervezet vezetője bevallotta: arra biztatta a német külügyet, hogy az itteni német cégek révén magyarok munkahelyeivel zsarolja az Orbán-kormányt. Hát nem aranyos?

Van annak valami különös bája, hogy mindez akkor derül ki, amikor Magyarországon nemzeti ünnep van. Akkor lát napvilágot egy újabb bizonyíték, hogy Soros Györgynek és katonáinak szíve mennyire nem dobog együtt a magyar nemzetével.

Igaz, más nemzetével sem. Soros Györgyről tudjuk, hogy a szíve a pénzért és a messianisztikus fantáziáiban látott nyílt társadalom megteremtéséért dobog. Se istent, se embert nem ismerve ront neki országoknak, kormányokat buktat meg, forradalmakat szít, valutákat dönt romba, miközben azt mutatja magáról, hogy milyen jótékony, és felkarolja a rászorulókat. Képmutatásból és aljasságból jelest kaphatna a bizonyítványába.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126741

Ajánljuk még a témában