A Soros-csapatok kivonása Magyarországról

2018. március 18. 14:01

Megyeri Dávid
Magyar Idők

A mai szélső­liberális anarchisták mozgalmi nótája már nem úgy szól, hogy nemzetközivé, hanem nemzetek nélkülivé lesz holnapra a világ.

„Ebben az értelmezési keretben válik logikussá a sok látszólag beteg lépésük. Ha felismerjük ugyanis, hogy egy szisztematikus nemzettelenítési programmal van dolgunk, összeáll a kirakós. Szerintük az európai nemzetek megérettek a lecseré­lésre, mert állandóan populista, nacionalista elemeket juttatnak kormányra.

A megoldás: minden akadályt el kell hárítani a zökkenőmentes migráció útjából. Ezért nem engedik a migránsok életkorának megállapítását, hogy ezáltal is azonosíthatatlanok legyenek. Mint A vadnyugat hőskora című kultuszfilmben az indiánok a bölénycsordát az elüldözendő vasútépítőkre, úgy hajtják rá Európára a feltüzelt, érzéketlenítő tréningjeiken átesett migránshadakat. Már a kommunistákon is túlléptek, akik internacionalista glóbuszról álmodoztak.

A mai szélső­liberális anarchisták mozgalmi nótája már nem úgy szól, hogy nemzetközivé, hanem nemzetek nélkülivé lesz holnapra a világ.
Éppen a nemzetállamok védelmezése miatt lett a leggyűlöltebb politikus Soros szemében Orbán Viktor, aki 1989. június 16-án nagy felháborodást váltott ki balos internacionalista körökben, mert beszédében olyan kormányt akart, amely azonnali tárgyalásokat kezd az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdéséről. Most ugyanez a kozmopolita banda hápog, amiért a miniszterelnök a Soros-csapatok kivonását is szorgalmazhatja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126722

Ajánljuk még a témában