Székely vicc

2018. március 6. 07:13

Pilhál György
Magyar Idők

Erre most Vona Gábor, a párt elnöke, sőt miniszterelnök-jelöltje fogja magát, és elmegy a székely fővárosba szavazatokért. Házhoz a pofonért. Nagy stratéga.

„Vona Gábor székelyföldi túrája még a kételkedőket is meggyőzte: valami tényleg nem klappol a Jobbik elnökénél. (Én már pár nappal korábban is láttam aggasztó tüneteket a tekintetében, amikor egy sajtótájékoztató közepén váratlanul megszólalt mögötte egy müezzin hangja, felvételről…) Épeszű ember egyszerűen nem érti, mit akart a pártelnök Marosvásárhelyen a minap, azok után, hogy a Jobbik többször kijelentette: nincs túl nagy véleménnyel a székelységről.

(Legékesebben Vona keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki elnöke közölte ezt a nyilvánossággal még tavaly; ilyeneket írt közösségi oldalára: »Az erdélyi magyarság nagyobb része megvehető egy marék üveggyönggyel. Köreikben a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság.«)

Erre most Vona Gábor, a párt elnöke, sőt miniszterelnök-jelöltje fogja magát, és elmegy a székely fővárosba szavazatokért. Házhoz a pofonért. Nagy stratéga.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126106

Ajánljuk még a témában