Jövés-menés Európában, migránsok egykor és ma

2018. február 14. 12:24

Ludwig Emil
Magyar Hírlap

Mindehhez jön még a mérgező nemzetközi liberális propaganda, a fiatal nemzedékek célzott megvezetése a szabadelvű politizálással.

„Mit ér az egész Európai Unió tokkal-vonóval, ha ennyire védtelenül maradhatnak a polgárai az alattomosan szervezkedő tömeggyilkosoktól? A nyugati országok utcai rendőreinek önmagukat kell megvédeniük a lázadozó, dühöngő provokátorokkal és vasbotos verekedőkkel szemben. És mindehhez jön még a mérgező nemzetközi liberális propaganda, a fiatal nemzedékek célzott megvezetése a szabadelvű politizálással, szembefordulva az olyan lélekkufárokkal és agymosókkal, mint amilyen a magyar nevet viselő, pénzt okádó »aranyember« és a zsoldosai New Yorktól a Lipótvárosig.

Legjobb orvosság ellenük a nemzeti, konzervatív és polgári jobboldali társadalom megerősödése, szemben a »szocialista« múltból visszamaradt baloldali meg az újliberális mozgalmakkal és a hülye hablatypolitikával. Fordulni látszik az idő kereke, Közép-Európa régóta itt élő keresztény népei – csehek, lengyelek, szlovákok, ukránok, románok, délszlávok, osztrákok és magyarok – a maguk és közös érdekeiket szolgálják, szemben az euroszélhámosok és az uniós provokátorok kasztjaival.

Hátha egy szép napon észhez térnek a németek is az 1945 óta tartó szolgaságukból – amit a bajorok már évtizedekkel előbb megtettek –, és majd az olasz barátaink is fellázadnak a parttalan törvényszegés, az illegális migráció és a temérdek kidobott, adófizetőktől kapott pénz miatt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125157