Stop Soros-civilek

2018. február 14. 07:25

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Akik egy milliárdos spekuláns pénzén, egy nemzetközi hálózat részeként kormányellenes tevékenységet folytatnak, azok még véletlenül sem civilek.

„Elsőként szögezzük le, hogy akik egy milliárdos spekuláns pénzén, egy nemzetközi hálózat részeként kormányellenes tevékenységet folytatnak, azok még véletlenül sem civilek. Azonban politikai tevékenységüket rendszeresen humanitárius, karitatív és jogvédő köntösbe bújtatják, így szervezeteik könnyen összekeverhetők a valóban alulról szerveződő, fontos közösségi célokat szolgáló valódi civilekkel.

Ha valakik ételt, meleg ruhát osztanak a szükséget szenvedőknek, és ellátják őket hasznos információkkal arról, miként érhetnek leghamarabb biztonságos helyre, akkor őrájuk úgy tekintünk, mint emberségünk, szolidaritásunk tevékeny megtestesítőire. Ám ha ez a segítség arról szól, miként lehet kijátszani ott a törvényeket, ahol éppen jár a bevándorló­sereg, mit kell hazudni annak érdekében, hogy könnyen átverjék azokat, akiknek a jóindulatára számítanak, és még a meleg ruhát is szanaszét dobálják, mert a mobiltelefonokon terjesztett propaganda értelmében hamarosan dől a lé euróban, akkor azt inkább tekinthetjük az embercsempészet kifinomultabb formájának.

A magyar választópolgárok döntő többsége világosan kifejezte, hogy hazája demográfiai és munkaerő-problémáit sem kívánja bevándorlással megoldani. Ezért a migrációt veszélyesnek, az illegális bevándorlók Európába hömpölygő tömegeit megállítandónak, az unió külső határainak védelmét alapvetően szükségesnek tartja. Akik ezzel ellentétes elveket vallanak, azért szerveződnek hálózatba, azért fogadnak el pénzt külföldről, hogy mindazt elősegítsék, amit mi meg akarunk akadályozni, nos, ők azok, akikre a Stop Soros törvénycsomag vonatkozik. Ez ilyen egyszerű, függetlenül attól, hogy megy az értetlenkedés, kiről is állítható, hogy a migrációt szervezi, támogatja vagy finanszírozza.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125132