Orbán leváltható

2018. február 9. 11:33
Karácsony Gergely – Molnár Gyula
Népszava

Itt az idő, hogy az energiáinkat, az erőforrásainkat egy valóban létező frontra összpontosítsuk: itt az idő, hogy Orbán és a Fidesz ellen induljunk meg!

„Itt az idő, hogy felismerjük, ki az igazi ellenfél. Itt az idő, hogy az energiáinkat, az erőforrásainkat egy valóban létező frontra összpontosítsuk: itt az idő, hogy Orbán és a Fidesz ellen induljunk meg!

Ebben a küzdelemben annál nagyobb az esélyünk, minél többen alkotjuk a Változás Szövetségét. Ez a szövetség annál erősebb, minél többen veszünk részt benne, minél színesebb. Ezért tartjuk fontosnak, hogy az együttműködésünkhöz a Liberálisok is csatlakozzanak, így a Változás Szövetsége képviselni tudja a baloldali, a szociáldemokrata és a liberális választókat egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni: akkor lehetünk a legerősebbek, ha közösen képviselhetjük a zöldpolitikát vagy a generációs politikát is.

Mi, akik a demokratikus ellenzéket alkotjuk, sokfélék vagyunk, de ez a sokféleség érték, hiszen a néppártiság lényege éppen az, hogy a Változás Szövetségében mind többen találjanak válaszokat a kérdéseikre. Örülünk, hogy nemcsak sokfélék vagyunk, de sokan is. Sokan vagyunk, és mindannyian változást akarunk. Április 8-án változtathatunk Magyarország sorsán, a saját sorsunkon. Mi készen állunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124928