Lendvai Ildikó: A Fidesz nevetséges

2018. február 7. 09:03

Nevetni kell a Fideszen – mondta Lendvai Ildikó az ATV-ben.

Lendvai Ildikó nyilatkozott az ATV-nek. Kijelentette, hogy nagy a baj, ezért „bornírt és komikus”, ahogy a kormány jó híreket akar megjelentetni az egészségügyről.

Lendvai Ildikó úgy véli, hogy a Fidesz kampány eddig arra alapozott, hogy az ellenséget, – legyen szó az ENSZ-ről, Soros Györgyről, vagy a migránsokról – kiűzik az országból, de vannak olyan nehézségek, amiket már nem lehet ezzel a kommunikációval elfedni.

A Fidesz mostanában magyarázkodik csak, ami azt jelenti, hogy most szükségét érzik, hogy kommunikációval elfedjék, a kormányzásuk hiányosságait.

Lendvai Ildikó szerint sorra jönni fognak a sikerjelentések, mert nem lesz már elég csak a migránsozás. A kormány most a pozitív propagandát is folytat majd.

Eddig is ehetett tudni, hogy az egészségügy rettenetes helyzetben van. Most már összeáll a kép az emberekben is, ami elégedetlenséget szül – jelentette ki Lendvai Ildikó.

„Akin nevetek, azt nem tartom legyőzhetetlennek. Nem félek tőle” – mondta Lendvai. Szerinte az emberek talán már elhiszik, hogy lehet nyerni a választásokon.

Lendvai Ildikó úgy gondolja, hogy amit a kormány plakátban és lapbirodalomban tud nyomulni, azt nem lehet legyőzni, de az ellenzék erősebb lehet az emberekkel való személyes kommunikációban. A kormány propaganda-cunamija a visszájára fog fordulni.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124805