Lányok, sportolók

2018. február 1. 17:33

Galsai Dániel
Magyar Hírlap

Tímea a bulvárhisztéria és a marketing nélkül tért vissza a zsenik közé. Katkának szurkolok, hogy ő is így tegyen.

„Katinka más úton járt. Nem tudom visszafogni magam: őt elkábította a több mint hamis „amerikai álom”. Nincs vita: Shane Tusup nagy dolgokat vitt vele véghez. De hozott mindent magával, amiért nagyon lehet utálni Amerikát: a megfellebbezhetetlenséget, a gőgöt, a szétrúgott reklámtáblákat, a reklámhisztériát, a bulvárt, a bizniszt. Eleinte a giccses-szirupos közösségi oldalakon megosztott minden közös vacsorát és a bizniszt, a pénzt, a közös vállalkozást, a jó pénzért eladható Iron Lady-cuccokat. 

És amikor Katinka megunta az agressziót, jött az újabb giccs: közösségi hálón, bulvársajtóban, bocsánatkérés, sírás az Év sportolója-gálán, marketing, pénz, biznisz.

Babos Tímea is összerúghatta volna a port minden létező magyar teniszvezetővel, mondván, hogy nem kellően szemcsés a salak a honi pályákon. A jelen állás szerint alapíthatott volna „Iron Timi”-céget is, bizton el lehetne adni sok teniszütőt a nevével. Anyagilag, nagyságrendileg egyformán – a hétköznapi ember számára – sztratoszférikus magaslatokban járnak.

Tímea a bulvárhisztéria és a marketing nélkül tért vissza a zsenik közé. 

Katkának szurkolok, hogy ő is így tegyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124548