Fidelitas: Vonának semmit nem jelent Magyarország keresztény kultúrája

2018. február 1. 15:29

Vona – ha tehetné – végrehajtaná a Soros-tervet és beengedné a bevándorlókat – állította Böröcz László csütörtökön Egerben.

A Fidelitas szerint a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, hagyománya, Vona Gábor ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és az amerikai milliárdossal együtt lebontva a határzárat beengedné a bevándorlókat.

Böröcz László, a Fidelitas elnöke „Vona Gábor árulása” címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Egerben, felidézve: egy Vona Gáborról a napokban nyilvánosságra került felvételen a Jobbik elnöke Allahot dicsőíti és azt mondja, az iszlám az emberiség utolsó reménye, mire a hallgatóság azt skandálja: szürke farkas Vona. A Szürke Farkasok egyébként egy szélsőséges muzulmán szervezet – tette hozzá.

Véleményük szerint Vona Gábor gondolatai nemcsak megdöbbentőek, hanem egyenesen veszélyesek is – hangsúlyozta Böröcz László, megjegyezve: most, hogy „lebukott”, Vona „kézzel-lábbal próbálja tagadni a történteket azt hazudva: ő mindig is kerítést akart a határon”. Böröcz László hangsúlyozta, hogy a politikus korábban azt mondta: a kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. A Fidelitas szerint Vona Gábor már többször bizonyította, hogy pénzért és hatalomért mindenre képes. 

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124536