Orbán Viktor egy hős

2018. január 25. 12:05

Thierry Baudet
888.hu

Hollandiának is vannak olyan szörnyű agytrösztjei, mint a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, melyektől Önök épp próbálják megszabadítani az országukat.

„A 2015-ben kirobbant bevándorlási válság óriási vitákat kavart Európa-szerte. Mi a véleménye ebben a kérdésben a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor politikájáról?

Véleményem szerint Orbán Viktor egy hős, egy olyasvalaki, akit az egész nyugati világnak dicsérnie kellene. Ő azon nagyon kevés vezetők egyike, akik valóban meg akarják állítani a tömeges bevándorlást, mely ránk zúdul Afrika és a Közel-Kelet irányából. És nekünk is ezt kell tennünk, meg kell állítanunk. Meg kell állítanunk őket a határoknál, és ha már átjutottak, vissza kell őket toloncolnunk Afrikába, vagy bárhova, ahonnan jöttek. Nagyon komolyan kell venni ezt a kérdést, és számomra úgy tűnik, hogy Orbán Viktor komolyan is veszi. Csodálom őt emiatt.

A holland emberek többsége hogyan látja a bevándorlás helyzetét? Tapasztalható bármiféle nyomás ez ügyben az elit részéről?

Úgy gondolom, hogy a hollandok többsége egyetért velem – és Orbán Viktorral – ebben az ügyben, hiszen túlnyomó többségük felismerte azt, hogy a tömeges bevándorlás egy olyan dolog, amit nem tudunk kezelni, ami tönkreteheti a társadalmunkat és a civilizációnkat. A számok egyszerűen túl magasak, és a demográfiai robbanás olyan mértékű Afrikában, hogy úgy tűnik, nem lesz vége a migrációs hullámnak. Ilyesfajta demográfiai robbanást látunk olyan országokban, mint Nigéria, Burundi, Egyiptom, Líbia és Algéria, ahol a gazdasági előrejelzések világosan mutatják, hogy képtelenek elegendő élelmet, munkát és oktatást biztosítani a polgáraiknak. Emiatt ezek az emberek Európába akarnak jönni, de nemet kell mondanunk, meg kell állítanunk őket. A hollandok többsége egyetért ezzel, de nagyon nagy nyomás nehezedik rájuk a mainstream média, az estabilishment intézményei, az egyetemek, az iskolák és természetesen a mainstream politikai pártok irányából, nem is említve az Európai Uniót és a multinacionális vállalatokat.

Nekünk ugyancsak vannak olyan szörnyű agytrösztjeink, mint a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, melyektől Önök épp próbálják megszabadítani az országukat – ami egy nagyon pozitív fejlemény. Ők mindannyian az embereket próbálják manipulálni, hogy még több bevándorlót fogadjanak be. És amikor a bevándorlás korlátozásáról beszélünk, akkor minket és a társadalmunkat idegenellenesnek és intoleránsnak bélyegezik. Úgy gondolom azonban, hogy egy változás tanúi vagyunk, tapasztaljuk a bevándorlásról való kritikai gondolkodás térnyerését. Az embereket egyre kevésbé félemlítik meg ezek az úgynevezett »nyomásgyakorló csoportok«. Pozitív vagyok a jövőt illetően, de most kell cselekednünk! Úgy vélem, hogy mindössze 10 évünk van, és ha most nem hozzuk rendbe a dolgokat, akkor vége. Egyszerűen túl késő lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124166

Ajánljuk még a témában