Szörny-birodalmat hozna a Jobbik és a baloldal degenerált nászának beteljesülése

2018. január 22. 09:10

Németh Sándor
Pesti Srácok

A Jobbik és a baloldal degenerált hibrid násza olyan lenne, mint amilyet Dániel könyvében is olvashatunk a szörny-birodalom jellemzőjeként: keveredik, de nem egyesül. Interjú.

„Mit gondolna egy Jobbik-DK-MSZP-LMP-Momentum kormányról?

Egy ilyen felállás kormányozhatatlanná tenné Magyarországot. A Jobbik és a baloldal degenerált hibrid násza olyan lenne, mint amilyet Dániel könyvében is olvashatunk a szörny-birodalom jellemzőjeként: keveredik, de nem egyesül.

Mi úgy látjuk, hogy az ATV harciasan baloldali hangvétele nem sokat változott az elmúlt években, leszámítva a migráció és Soros György megítélését. Annak, hogy Ön köztudomásúan nem szereti Sorost és a migrációt, van-e szerepe abban, hogy a korábbi szövetségesek egy része megtámadta Önt és a Hit Gyülekezetét?

Ne mossa egybe az ATV-t a Hit Gyülekezetével! Nem hallott még olyat, hogy vannak olyan konzervatív vagy liberális médiatulajdonosok, akik akár a világnézetükkel ellentétes médiumokat birtokolnak? A Hit Gyülekezete jelenlétének az ATV tulajdonosi körében nem az a célja, hogy saját politikai nézeteit hirdesse az ATV-n keresztül. A két intézmény politikai felfogása között jelentős különbségek, sőt több ponton ellentétek állnak fönn. Én a Hit Gyülekezetéről tudok nyilatkozni, az ATV hangvételét a hírigazgató és a szerkesztők határozzák meg elsősorban, nézeteinktől függetlenül. A Hit Gyülekezetét a balliberális oldalról mindig is támadták vagy kritizálták, az utóbbi években azért erősödött fel részükről a velünk szembeni ellenszenv, mert a muszlim migráció és betelepítés kérdésében, amely 2015 óta a legfontosabb vízválasztó a magyar és európai politikában, személyem és a közösség döntő többsége egy oldalra került a magyar kormánnyal. A migrációval kapcsolatos véleményünket a válság kitörése előtt már egyértelművé tettük, mert az az európai kultúra alapjait fenyegeti. Európa iszlamizálása pedig egy új totalitárius rendszer kialakulásának lehetőségét ültette el kontinensünkön.

Létezik-e Ön szerint a Soros-terv? (Az ATV nézői egy szavazáson azt választották, hogy igen.)

Igen, formálisan ugyan megkérdőjelezhető, de lényegileg számomra realitás. A népek és vallások keveredése, valamint a kulturális-vallási relativizmus és egy világtársadalom kiépítésének koncepciója egy régi, több évszázadra visszatekintő ideológia, amely azért kívánja felszámolni a nemzeti identitást és az országok szuverenitását, mert azokat a világbéke és igazságosság akadályának véli. Egy bizonyos nemzetközi elit úgy látja: eljött az idő, hogy ezt a tervüket lenyomják az európai nemzetek torkán. Ezeket az ideológiákat propagálja Soros György számos nyilatkozata és dolgozata, ez számomra egyértelmű, így okafogyottnak látom, hogy a Soros-terv létéről vitatkozzunk, más kérdés, helyénvaló-e, hogy egy politikai kampányt nevesítenek ezzel.
Soros szelleme tovább él majd

Tehát ha Soros György eltávozik közülünk, lesz, aki továbbviszi a politikáját?

Így van. A Deep State a kormányok fölött átívelő hatalmi centrum, amely Soros György után is fennmarad.

De miért csinálják mindezt?

Jó kérdés, találgatni és következtetni lehet, de pontosan csak az érintettek tudják a választ. Egyébként ez az amerikai keresztény körökben is aktuális vitatéma.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123968