Kitiltás

2018. január 19. 06:56

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Egyszázalékos pártocskák vezetőinek persze letaglózó lehet, hogy nyolc év kormányzás után, több mint kétmillió ember tevőlegesen is támogatja az ellenzék által oly gyűlölt rezsim migránspolitikáját.

„Nem értették már azt sem, hogy a nemzeti konzultáció nem valamiféle kvízjáték, ahol a résztvevőknek el kell találniuk a helyes választ, hanem a kormány úgynevezett egyetértési pontokat keres intézkedéseivel kapcsolatban. Azért kéri a választók véleményét fontos nemzeti sorskérdésekben, hogy két választás között is lehetőséget teremtsen nekik támogatásuk kifejezésére.

Egyszázalékos pártocskák vezetőinek persze letaglózó lehet, hogy nyolc év kormányzás után, több mint kétmillió ember tevőlegesen is támogatja az ellenzék által oly gyűlölt rezsim migránspolitikáját. Ezért süketelhettek arról, hogy hamis volt a kérdésfelvetés, átverés az egész, és ezért próbálták meg hitelteleníteni az akciót azzal, hogy előre kétségbe vonták annak eredményét.

Mit várjunk most a liberális véleményterroristáktól, amikor a demokratikusan nagy többséggel megválasztott kormány ismét megkapva a kellő támogatást, érvényt szerez az emberek akaratának?

Természetesen most jött el a vég számukra, a legsötétebb diktatúra beköszöntéről delirálnak immáron ezredjére, és populista demagógiáról ordítoznak. A nyitott társadalom mákonyától megbabonázott őrület csúcspontja, amikor a többség diktatúrájának nevezik a választópolgárok kifejezett szándékain alapuló kormányzást.

Vagyis alapjaiban tagadják a többségi elven működő többpárti demokráciát. Szerencsére felnőtt és megerősödött hazánkban az a politikai közösség, amelyik nem dől már be ennek az idegesítő károgásnak. Ők azok, mi vagyunk azok, akik nem politikai giccsnek, hanem a lehető legfontosabb nemzeti sorskérdésnek tartjuk hazánk szuverenitásának megőrzését.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123850