Te is? Én is!

2017. december 17. 09:32

Tóth Szabolcs Töhötöm
Magyar Nemzet

A néphülyítés Magyarországon közpénzből folyik. Az önéből is. Az enyémből is. #Me too.

„Cernovich tehát megkísérelte átmaszatolni az ügyet a demokraták térfelére. Ami ilyenkor a korteshadjáratok bevett gyakorlata. Meglepő az esetben csak három fejlemény volt: 1. milyen mértékig veszi igénybe a kampánystáb az internetes trollok »szolgáltatásait«; 2. a szövegértési képesség egyre kevesebbek kiváltsága a tömegdemokráciákban; 3. egy országos televíziós társaság első reakciója minderre az, hogy összecsinálja magát. (Megjegyzendő: az MSNBC azóta észbe kapott, és visszavette Sedert.)

A történet arról jutott eszembe, hogy Havas Henrik könyvet mert írni Vona Gáborról – aztán hirtelen lényegében kirúgva találta magát az ATV-től. Miután első körben szexuális zaklatással vádolta meg őt a Terry Black-ligában játszó Baukó Éva.

Nem tudom, Havas molesztált-e nőket – később előkerültek mások is –, nem szeretném felmenteni olyan ügyben, amiről nincsenek ismereteim. De előre elítélni sem akarok. Amit látok: az ügy apropóján az ötvenes évek Szabad Népét megszégyenítő színvonalon megírt lejárató cikkek jelennek meg nap mint nap a propagandasajtóban. A trollkodás ilyetén hatékonyságáról az USA-ban viszont nem is álmodhatnak. Hiszen a néphülyítés Magyarországon közpénzből folyik. Az önéből is. Az enyémből is. #Me too.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/122390