A Jobbik szép új valóságáról

2017. december 6. 14:22

ifj. Lomnici Zoltán
Magyar Idők
A mi történetünk igazi főhőse Vona Gábor, aki a mesebeli királyfival ellentétben már meg se kísérel magának és híveinek fenntartani semmilyen idilli látszatot.

„Tény, hogy hosszú és kacskaringós út vezetett ifj. Hegedűs Lóránttól Rangos Katalinig vagy a feszesen simuló gárdamellényektől a Spinoza Ház purgatóriumszagú melegéig. Történetünk újraeszmélő hőse bizonyára nem tudná mire vélni e radikális változást, azt, hogy a néhány éve még Tiszaeszlár százharminc éve kapcsán a parlamentben elhangzott, zsidózó jobbikos felszólalásoktól miként juthatott el hőn szeretett pártja a nagy Heller Ágnes szívmelengető respektusáig? Hogy miként történhetett meg ez a felfoghatatlan átalakulás, és tűnhetett el hamarjában a régi pogány, nemzeties mez – avagy: tegnap guzlicás pálinka, ma kiscicás pántlika? És ki az, aki elhiszi majd hitelesnek mindezt a szavazók és a tagság sorából?

A mi történetünk igazi főhőse Vona Gábor, aki a mesebeli királyfival ellentétben már meg se kísérel magának és híveinek fenntartani semmilyen idilli látszatot, és korábbi önmagát szembeköpve végletes ellentétét mondja mindannak, amit még pár évvel korábban vallott és hirdetett. És amiként egykor komolyan aligha vezető és káros radikalizmusával, mostani gyászos szerepvállalásával is csak ártani tud nemzetének, hiszen mára nyíltan hitet tett a nemzeti keretek totális eltörlését célul kitűző ideológia hazai és európai vazallusai mellett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Simicskától várható egy újabb éjszakai festegetés:-) nagyon feszült lehet.

Nekem màr a story eleje is elég eszdéeszes hangolàsú volt. Amikor Balónè magunkfajtàzott a Gyàrfàs tèvèben Betlennel meg Bànóval. Horn Gàbor meg àrpàdsávosokat rajzolt a bukó szdsz plakàtokra h legalàbb 2 cionistájuk legyen az EP-ben. Chanaddal 3 lett. Heller pezsgőt bontott.

Zazri majd évek múlva jön elő mint töritanár hogy Henrik sexuàlisan zaklatta..

Neppartosodas helyett inkabb urbanizalodik Vona es a Jobbik. Urbanusokkal all ossze - meg mielott valami nagyra gondolnank.
Ami meg jobb lenne, ha valami muveltsegi maz kerulne inkabb rajuk, szegenyek, nagyon szellemi szegenylegenyek!
Ezert is sodrodnak egyik vegerol a masikra, de minosegge igy sem alnak ossze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés