Fordul a szél a német közvéleményben

2017. november 30. 09:47

Apáti Bence
Magyar Idők

A német bűnügyi adatok szerint 2017-ben eddig minden napra jutott egy támadás valamelyik menekültszállás ellen.

„Csakhogy az van, drága liberális barátaink, hogy Andreas Hollstein már a második olyan polgármester, akinek az egyik szavazója megpróbálta elvágni a torkát. 2015 októberében egy választópolgár Henriette Reker polgármester asszonyt támadta meg Kölnben. Az ő korszakalkotó javaslata volt, hogy a kölni nők ezentúl tartsanak távolságot a migráns férfiaktól, akkor biztosan nem lesznek molesztálás vagy nemi erőszak áldozatai. Ő is túlélte, mint altenai kollégája. De akinek nem Olga asszony mossa személyesen az agyát, hanem például minket olvas, az azt is tudhatja, hogy a német bűnügyi adatok szerint 2017-ben eddig minden napra jutott egy támadás valamelyik menekültszállás ellen.

Aztán az is a napokban történt, hogy a PAOK görög labdarúgócsapat ultrái Athénban megtámadták a Mohamed prófétát ünneplő pakisztáni bevándorlókat. Háromszáz huligán kezdte aprítani a mohamedán felvonulókat. Háromszáz huligán… Ízlelgessük ezt egy picit. Megtámadnak két migránstutujgató polgármestert, égnek a német befogadóhelyek, és görög huligánok fényes nappal rátámadnak a pakisztáni felvonulókra.

Ahol ezek az események megtörténtek, ott nem Orbán Viktor a miniszterelnök. Ezeken a helyeken egy árva Soros-plakát sincs. Sem Athénban, sem Kölnben, sem Altenában. Mégis ilyen dolgokra vetemednek bizonyos helyi lakosok. A libsi propagandisták és a libsi propagandisták által átmosott agyú liberális barátaink pedig hónapok óta őcsényeznek, sorosplakátoznak, vészterhesidőznek. Pedig akár olvashatnának és gondolkozhatnának is.
Ez esetben nem tűnnének ennyire tájékozatlan, agymosott, Orbán-fóbiás embereknek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/121497

Ajánljuk még a témában