Tarlós kirúgta Földi Lászlót

2017. november 6. 14:04
„Földi Lászlóval megegyeztem, hogy 2017. november 30-ával munkaviszonya a Városházán megszűnik” – adta közleménybe Tarlós István hétfőn. A főpolgármester szerint Földi jogszerű utasítást szegett meg a Magyar Időknek adott interjújában.

Tarlós István véleménye szerint Földi László jogszerű utasítást szegett meg a Magyar Időknek adott interjújában, ezért a főpolgármesternek nem maradt más választása, mint hogy Földi munkaviszonyát november 30-tól megszüntesse. Erről hétfőn adott ki közleményt Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala. 

A közleményben Tarlós így fogalmaz: „Földi Lászlót kiváló szakembernek tartom. A migráns problémát magam is igen súlyos kérdésnek tekintem, de nem erről van szó. Az »interjúban való felmondás« kifejezést nem tudom értelmezni. Földi László rossz időben használt egy rossz kifejezést. Ezért a munkáltatójától kapott egy jogszerű utasítást arról, hogy mely kérdésekben nem nyilatkozhat addig, amíg a Városházán dolgozik. Ezt nemcsak elfogadta, de ő maga is felajánlotta munkaidőn kívüli telefonhívása során.Ezt a jogszerű utasítást Földi László 2017. november 6-án súlyosan megszegte a »Magyar Idők«-nek adott hosszú interjújával.  A történtek után nem maradt választási lehetőségem. Földi Lászlóval megegyeztem, hogy 2017. november 30-ával munkaviszonya a Városházán megszűnik.”

(MTI-OS)

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó és tehetséges emberek között is lehetnek időnként konfliktusok , úgy , mint ebben az esetben .

Tarlósnak szerintem nincs igaza.
Ezt az állításom a Magyar Időkben megjelentek alapján vélelmezem.
2017. 11. 06. 07:08
Földi László: A migráció nem személyes ügy
http://magyaridok.hu/belfold/f..

Kérdezze meg Földi Lászlót , pontosan mit értett a szavain . Azokat nem kell ugyanis úgy érteni , ahogy Ön sugalmazza . Például , egyszerűen arra utalt , hogy nem kell kesztyűs kézzel bánni velük ; vagy : a "háborút" és "likvidálást" lehet többféleképpen is érteni , hiszen nyílt fegyveres konfliktus , fizikai erőszakkal járó szembenállás nálunk nincs...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés