Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere

2017. május 3. 18:41
Kár, hogy Fekete-Győr András is beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé és egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját.

„Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a svájci Neue Zürcher Zeitung című napilapnak adott interjút, amelyből kiderül, hogy az összes politikai elképzelése kimerül a melegházasság engedélyezésében. Ő maga ismeri be, hogy ezt sokkal fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát. Politikai elképzeléseiről nem igazán tudott beszámolni, hiszen az olimpia megfúrása után megrekedtek az ötletelések a párttá alakult mozgalomban. Kár, hogy Fekete-Győr András is beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé és egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját.
A meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek. A legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat.
A magyar jogrendben teljesen megfelelőek, elégségesek és biztosítottak a melegek jogai a bejegyzett élettársi kapcsolattal. A magyar társadalom ezt elfogadta annak ellenére, hogy évről évre a Pride felvonuláson vallásgyalázó és intoleráns provokációkkal hergelik az embereket.

Fekete-Győr András vajon miért ezt tekinti Magyarországon a legfontosabbnak? Vajon ki áll e mögött a nyomuló meleglobbi mögött? Vajon a többségi társadalom biztonsága ehhez képest kevésbé fontos?

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)”

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a izék köthetnek-e házasságot a mizékkel, törvényesen. Őszintén szólva ez a legkisebb hibája az egész mozgalomnak.

Persze akkoriban, amikor az SZDSZ is csak pótcselekvésként küzdött az ún. "melegházasságért", hogy aztán legyen miért nácizni, akkor zavart.

Már a fideIitas ifjak sem semmik, ikszék meg...

http://bit.ly/2p6dkU8
https://www.nzz.ch/internation..

Azért kibújt a szög a zsákból!

"«Wenn wir wegen ein paar hundert Flüchtlingen um unsere Kultur fürchten müssen, dann haben wir eine schwache Kultur»

Szabad fordítása: amennyiben a kultúránkat " párszáz" menekülttől féltenünk kellene, akkor gyenge kultúránk van.

Na ugye nem is az olimpia volt a cél? Mindíg ugyanahoz az emberhez jutunk.

A Momentu vezér ezt eleinte még óvatosabban fogalmazta , mert a "függetlenség" , a nem-balos mítoszhoz ez illett . Most már szemérmetlenül egyértelmű , bár a függetlenség-mesét még azért nem adták fel .

Válaszok:
gwrf | 2017. május 3. 19:30

ne legyél morcos, ha a Momentum lenne hatalmon, te is házasodhatnál.

és nagyságrendekkel több keresztény, mint ikszes

az amúgy érdekel bárkit is a nerprolik közül, hogyan hangzik az eredeti mondat?
Mert nem azt mondja, amit az iksz hazudik.

Válaszok:
gwrf | 2017. május 3. 20:13

Akkor ha az nem is bizonyosodott be, amit az IKSz, mond, az igen, hogy a nersevikek nem kíváncsiak a valódi cikkre, csak az IKSZ, a 888 és társaik hazugságaira.

Azért csak fröcsögjétek a szart, órabérért.

Még csak nem is ez van benne.
Az érintett rész arról szól, hogy a Momentum egyfajta középutat akar a régi baloldal és a fidesz között.
Amibe beletartozik a melegházasság engedélyezése, de a határok védelmének fontossága is. Sőt, a kvótát is hibásnak tartja.
Meg említ még európai orientációt, sávos adózást, stb.

Ebből a szövegből hozzák ki az ifjúbolsi gennyládák, hogy a programjuk kimerül a meleglobbizásban.

Ilyen aljadék hazug szarházi banda az iksz és az itteni csahos kutyáik.
Alávaló söpredék.

neked hány kölköd van?

Úgy látszik ez az egyetlen probléma, amit még meg kell oldani, mert a többit megoldotta a Fidesz. Mármint, nekik probléma.
Ehhez a témához van affinitásuk.

Nagyon sok művész homoszexuális. Mindegyiktől undorodsz? Akkor színházba sem jársz ugye?

A kedvenc színészem, homoszexuális. Sok darabját megnézem.
Nem véletlen, hogy köztük sok homi.

Szájernek nem volt kötelező megnősülni egyetemista korában és mégis megtette. Úgyhogy máshol keresgélj.

Nem én írtam azokat amiket TE! Úgyhogy ne rajtam kérd számon a saját véleményedet.

Hát, a jó szándékú kéz minimum költői túlzás, az okfejtés logikus, az meg, h. ki milyen, a saját dolga.

Na idefigyelj, te szerencsétlen! Ha nem értesz valamit vagy félreértesz, nem emlékszek valamire, akkor a gyerekednek is azt mondod, hogy Ő szipuzott be, - "nem kicsit, nagyon", vagy megpróbálkozol a szövegértéssel?
Már csak ez a fegyvered maradt, hogy sértegeted és megpróbálod megalázni a másikat?
Rám vetíted az ocsmány szokásaidat, mert mi másért jutott volna eszedbe, pont az, amit írtáll?
Olvasd már vissza, hogy milyen undorító dolgokat írtál a témában és ne a feledékenységbe menekülj! Nézz szembe magaddal!

Válaszok:
Sulammit | 2017. május 4. 10:30

Jav. nem emlékszel, írtál

Úgy, mint egy teológus?
Mindennap meg kell térnünk. Nem elég az egy nagy megtérés az életünkben. Az egy irányt ad, de rengeteget kell dolgozni magunkon.
Ha bbjnick a szerető és irgalmas Jézusra nézne és követné, nem írna ilyen gyalázatos dolgokat, mint amiket olvashatunk tőle.
Teológiai vitám is volt vele. Sokat kell még tanulnia, a Szentírást olvasnia és helyesen értelmeznie.

Fel sem tűnik neki, mert dettó.

Annyi érdekesebb rész van az NZZ cikkben, erre az IKSZ a melegeken pörög (pun intended). Csak a meleg-házasságos bekezdésben szerepel a következő:

- Többkulcsos szja: "Er möchte die von Fidesz eingeführte Flattax abschaffen und sie wieder durch ein progressives Steuersystem ersetzen, das sei sozialer. "

- Meleg-házasság és a határvédelem egyformán fontos: "Die Einführung der Ehe auch für gleichgeschlechtliche Paare findet er völlig selbstverständlich, ebenso allerdings, dass Ungarn seine Grenzen schützt. "

- Elfogadja a déli kerítést: "Dafür sei auch der in der Flüchtlingskrise errichtete Zaun in Ordnung, schliesslich habe das Land im Süden eine Schengen-Aussengrenze und damit besondere Pflichten. "

- Nem helyesli a menekültkvótát (de elfogadja, hogy vannak eu-s kötelezettségeink): "Eine europäische Asylquote hält er zwar für den falschen Ansatz, aber als Mitglied der Union habe man Beschlüsse umzusetzen. "

- Orbán lekicsinyli a kultúránk erősségét, ha szerinte az veszélyben van.
«Wenn wir darob um unsere Kultur fürchten müssen, wie es Orban sagt, dann haben wir eine schwache Kultur.» Diese Sicht sei unpatriotisch, findet er.

Kérlek, olvasd el az eredeti cikket! Abban az szerepel, hogy neki a melegházasság éppen ugyanannyira fontos, mint a Magyarország határainak védelme. Nem kötelező németül tudni, de hátha akad valaki a környéken, aki beszéli a nyelvet.

"Die Einführung der Ehe auch für gleichgeschlechtliche Paare findet er völlig selbstverständlich, ebenso allerdings, dass Ungarn seine Grenzen schützt." Forrás: https://www.nzz.ch/internation..

No de hogyan írhatsz ilyet az IKSZ-ről???
Nagyon gonosz vagy!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés