Bayer Zsolt szerint nem kell megkérdezni az embereket az olimpiáról

2017. február 10. 21:53

A közelmúltban a Magyar Időkhöz igazolt kormánypárti sztárújságíró arra a kérdésre, hogy miért nem kell megkérdezni az embereket az olimpiáról, azt mondta: csak.

Az Index az Orbán Viktor évértékelőjére igyekvő kormánypárti politikusokat, illetve egyéb kormányközeli személyeket kérdezett arról: meg kell-e kérdezni az embereket az olimpiáról?

Bayer Zsolt például egyenesen kijelentette, hogy nem, majd a miértre rávágta, hogy csak. Vidnyánszky Attila azt mondta, hogy ő nagyon szeretné az olimpiát, és ő ember.

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője szerint most már késő megkérdezni az embereket. Arra a kérdésre, hogy korábban nem lett volna jó népszavazást kiírni az ügyben, azt mondta: ez egy érdekes kérdés, amiről akkor lehetett volna vitatkozni, de most már ez is késő.

L. Simon László szerint minden olyan kérdésben nyitottnak kell lenni, amiről az embereknek véleményük van. 

Gajdics Ottó szerint jó lett volna, ha megkérdezték volna korábban az embereket. 

Schmidt Mária mosolyogva szótlanul ment a riporterek között, de nem válaszolt a kérdésekre, végül arra viszont igen, hogy válaszol-e. Azt mondta: nincs kedvem.

Fekete György szerint nem kell megkérdezni az embereket, olimpiát kell rendezni. A Magyar Művészeti Akadémia elnöke szerint az államnak van egy dolga, végzi. Hozzátette: arról sem kérdezzük meg őket, hogy mit esznek ebédre.

További remek válaszok és reakciók az Index videójában.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/108867

Ajánljuk még a témában