Útlezárások lehetnek a taxisdemonstráció miatt

2016. április 26. 8:20
9 órától Budapest belvárosában a Hősök terétől a Lánchídig vonulnak a taxisok. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint, ha a résztvevők létszáma indokolja, útlezárások lehetnek. Ilyen esetben a 16-os és a 105-ös busz is más útvonalon közlekedik majd,

Útlezárások várhatók ma 9 órától a Belvárosban a taxis szervezetek demonstrációja miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). 

A résztvevők reggel 8 és 9 óra között a Hősök terén gyülekeznek, ahonnan a Hősök tere-Dózsa György út-Thököly út-Rákóczi út-Erzsébet körút-Teréz körút-Oktogon-Andrássy út-József Attila utca-Széchényi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Fő utca-Bem rakpart-Batthyány tér-Fő utca-Clark Ádám tér-Lánchíd útvonalon jutnak el a Széchényi István térig. 

A BKK közlése szerint amennyiben a résztvevők létszáma indokolja, a demonstráció útvonalát lezárják. Tájékoztatást a kozut.bkkinfo.hu oldalon, illetve a társaság Facebook-oldalán adnak. Nagyobb lezárások esetén a 16-os busz ideiglenesen az Erzsébet hídon, míg a 105-ös busz a Margit hídon át, módosított útvonalon közlekedik.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Osztán, most mi a nem jó?
Nekünk sem jó, ha nem tudunk közlekedni!
Nincs szagszervezet, vagy ez is a puklikhoz csatolt hőbörgés?
Be kéne látni, hogy a normál polgárnak nincs pénze taxira.
Mondjuk, mi lenne, ha az árakkal kiszorítanák az Ubert?
(Sűrű fillér elmélet).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés